2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČINILO SE DA SU POVREDE PROŠLOST: Mogući problem za Zvezdu, nedoumice Milojevića pred Totenhem!!

Objavljeno: 04.11.19 u 10:22

Trener Vladan Milojević očekuje oporavak defanzivca, a u suprotnom moraće da pronađe novo rešenje u poslednjoj liniji tima.

Nikako da od početka sezone kompletan takmičarski pogon bude na raspolaganju treneru Milojeviću. Zbog problema sa povredama gostovanje Proleteru u Novom sadu su preskočili Aleksa Vukanović i Marko Gobeljić. Posebno problem pred meč sa Totenhemom predstavlja mogućnost da desni bek ne bude spreman.

Druga opcija na topoj poziciji je Milan Gajić, ali bivši igrač Bordoa kao i El Fardu Ben nisu licencirani za Ligu šampiona. Moraće trener Vladan Milojević da pronađe rešenje, a ovu poziciju mogu da pokriju Miloš Degenek ili Radovan Pankov, ali ostaje još dva dana i optimističke procene su da će Gobeljić uspeti da odradi testove na treningu.

Krilnih igrača ima u opticaju, a Vukanović će pokušati da bude u kombinaciji, mada je moguće da na bokovima budu Van Para i Mateo Garsija.

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

2 Komentara

  1. Vukanović može da se slika za uspomenu i dugo sećanje ali neće nikada dobiti šansu kod Milojevića, u jednoj evropskoj utakmici! Za njega su rezervisane svaka treća utakmica na 10-ak minuta pre kraja u SLS! Milojević uopšte ne ceni Vukanovića, niti to što je ovaj u januaru doveden kao prvi strelac jeseni u SLS. Milojević mu je upropastio karijeru jer mu celog proleća nije davao šansu, ali zato je obilato davao šanse svojim ličnim ljubimcima smešnim “kapitalcima” Benu, Boaćiju i sada nekom Van Pari, Tomaneu i ostalim bakračima. Protiv Totenhema u Beogradu će igrati svi, ili većina “kapitalaca”, a njihov učinak će biti apsolutna “nula” i ponovo ćemo doživeti katastrofu a Molojević će na konferenciji za novinare po ko zna koji put izjaviti kako “iz ovog poraza moramo izvući pouku i zaključke”! Smešno žalosno je ko nam je trener!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter