0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

BALOTELI OPRAVDANO BESAN: Vi koji ste me vređali, to radite ispred svoje dece, žena… (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.19 u 11:34

Fudbaleri Breše poraženi su na gostovanju Veroni sa 2:1, a meč je obeležio rasistički skandal.

Navijači Verone tokom većeg dela meča rasističkim uvredama pokušali su da isprovodiraju Marija Balotelija. ‘Super Mario’ je ušao u sukob sa njima, a nakon meča zahvalio je onima koji su ga podržavali tokom meča.

Rezigniran ponašanjem navijača Baloteli je šutnuo loptu i izašao sa terena, a na kraju je njegov tim poražen, sa 2:1. Meč je bio prekinut zbog navijača, a gol za Brešu postigao je upravo baloteli.

– Hvala svim kolegama na terenu što su izrazili solidarnost i na svim porukama koje sam primio od navijača. Hvala od srca. Dokazali ste da ste pravi ljudi za razliku od onih koji negiraju dokaze – rekao je Baloteli.

Obratio se i navijačima koji su ga vređali tokom meča.

– Onim „ljudima“ koji su me ismevali majmunskim kricima, sram vas bilo. Sram vas bilo. To radite ispred svoje dece, žena, roditelja, porodica i prijatelja. Sramota – dodao je Baloteli.

Posle utakmice su trener Verone Ivan Jurić i predsednik kluba Mauricio Seti rekli da nije bilo rasizma, ali su vrlo brzo objavljeni snimci koji potvrđuju Balotelijevu stranu priče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter