4
Domaći fudbal

VEST KOJA VIŠE RADUJE OD POBEDE U NOVOM SADU: Povreda je prošlost!

Objavljeno: 03.11.19 u 11:32

Crvena zvezda je nastavila niz pobeda u Novom Sadu, ali više od svega navijače crveno-belih raduje povratak na teren Ričmonda Boaćija.

Kako je HotSport još u petak najavio napadač iz Gane se vratio na teren i dobio je šansu protiv Proletera. Iskoristio je povratak na teren i odmah postigao gol. Nije krio zadovoljstvo posle nova ‘upisana’ tri boda.

– Drago mi je što sam ušao u igru i postigao gol. Svakom fudbaleru je najvažnije da igra, a pogotkom u Novom Sadu sam pokazao da je povreda prošlost. Golovi su ključni za samopouzdanje svakog napadača i želim da budem što efikasniji. Naravno, timski rezultat je najvažniji na kraju, ali prija mi kada se upišem u listu strelaca. Veliki deo posla uradio je Jevtović, iako je ušao samo minut pre čitave akcije. Izborio se za loptu, sjajno mi asistirao i nije mi bilo teško da je sprovedem u mrežu – rekao je Boaći.

On je dodao da je lepo igrati u Novom Sadu, jer uvek dođe veliki broj navijača.

– Uvek je lepo igrati u Novom Sadu. Tribine budu pune naših navijača, stalno se čuje pesma i kada je tako, onda je mnogo lakše igrati. Zahvalio bih se svim zvezdašima koji su bili danas na utakmici, čime je napravljena lepa uvertira za susret sa Totenhemom koji igramo u okviru Lige šampiona. Na terenu nije bilo lako, ali najvažnije je da smo trijumfovali i da je naša mreža mirovala.

Sad sledi dvoboj sa Totenhemom u ‘B’ grupi Lige šampiona.

– Okrećemo se utakmici sa Totenhemom. Verujemo u sebe i znamo da naši navijači imaju velika očekivanja. Daćemo sve što je u našoj mogućnosti da ostvarimo pozitivan rezultat i uveren sam da ćemo prirediti dobru fudbalsku predstavu – podvukao je Zvezdin centarfor.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Neverovatno je zaista da u grupnoj fazi LŠ, najelitnijem klupskom takmičenju u svetu, može igrati jedan standardni rezervista iz kineske lige?! Ne mogu zamisliti tu relaciju LŠ i kineska liga! Ali, ovaj rezervista iz kineske lige ipak može igrati u LŠ, jer je to lična volja Milojevića a time će pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija dr Milojević, još jednom dokazati koliko je veliki trener! Staviti u tim vrlo sporog i neborbenog Boaćija, koji uz to nema ni duel ni skok igru, može samo prva truba među trenerima u LŠ! Da je Milojević prva truba među evropskim trenerima pokazuju i njegovi rezultati u grupnim fazama LŠ, prošle i ove godine, gde je na 5 gostovanja ostvario 5 poraza uz katastrofalnu gol razliku (PSŽ 1:6, Liverpul 0:4, Napoli 0:3, Bajern 0:3, Totenhem 0:5), ukupno 1:21! Pametnom dosta! (Sapienti sat)!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pošto znam da će Boaći, standardni rezervista iz talijanske i kineske lige biti u timu, jer je on jedan od ljubimaca pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija dr Milojevića, tada će utakmica protiv Totenhema pokazati svima zašto je Boaći bio standardna rezerva kod 2 trenera u Kini, kod Fabia Kapela i Kuzmina Olarua!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter