2
Domaći fudbal

TRAGEDIJA: Preminuo navijač Partizana dok je kupovao karte za utakmicu PAOK-PAO! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.19 u 12:01

Južna tribina ostala je bez još jednog velikog navijača, reč je o Vladimiru Vujoviću koji je preminuo u Solunu.

Pre samo nekoliko dana ubijen je Ljubomir Marković Kića, a juče su navijači Parizana ostali bez još jednog druga. U Solunu je juče preminuo Vladimir Vujović.

Naime, on je bio u Solunu gde je želeo da odgleda meč bratskog kluba PAOK-a, ali je nažalost preminuo tokom čekanja u redu za karte. Prva vest kaže da je Vujović preminuo od posledica srčanog udara.

Bio je veliki navijač Partizana ali i PAOK- a na njegovom Fejsbuk profilu poslednje poruke slali su njegovi prijatelji navijači PAOK-a i Partizana.

– Skroman čovek s ogromnom ljubavlju prema PAOK-u Rano si otišao prijatelju naš, to je sramota i nepravedno, stvarno žalimo i čimi nam se kao laž. Želimo snagu i zdravlje tvojoj porodici i deci, brini o njima tamo gore. Sretan put brate – napisano je u jednom postu na stranici.

FOTO: Facebook

0
0

2 Komentara

  1. Koja zalost i tuga veliki gubitak..Vladimire pocivaj u miru i laka ti crna zemlja i pokoj dusi,,mozda si negde na nekome boljemu mjestu putuj sa andjelima,,,amin,,,saucesce porodici..

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja tuga i veliki gubitak,,neka pociva u miru mozda je na nekome boljemu mjestu,,,Amin,,,saucesce porodici..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter