6
Domaći fudbal

KOLEKCIJA REKORDA: Milojević je stigao Miljanića i ima još jedan korak do ulaska u istoriju Zvezde!

Objavljeno: 03.11.19 u 10:35

Slavni Miljan Miljanić podigao je visoko lestvicu kada je u pitanju broj pobeda, a njegov rekord uspeo je da stigne Vladan Milojević.

Retki su treneri sa dugim stažom u Crvenoj zvezdi, pogotovo u novijoj eri, a Vladan Milojević je u svojoj misiji od juna 2017. godine nizao samo uspehe, rušio rekorede, osvajao trofeje, krstario Ligom šampiona, doneo evropsko proleće u Ligi Evrope. Još jedan lep statistički rekord koji je bio u vlasništvu Miljana Miljanića, slavnog trenera koji je osam godina predvodio crveno-bele, je stignut sa 100 pobeda na klupi giganta iz ‘Ljutice Bogdana’ na 136 utakmica u svim takmičenjima.

Uvertira lepa pred dolazak u sredu Totenhema na stadion „Rajko Mitic“ u okviru Lige šampiona. I ove sezone Milojević ima još jedan zadatak i plan da ove sezone treći put za redom sa Crvenom zvezdom osvoji titulu. Ako u tome uspe, ponovo će ispisati istoriju i dostići će slavnog Miljana Miljanića po broju osvojenih titula.

0
0

6 Komentara

  1. Spin doktori pokušavaju na veštački način da stvore kult ličnosti od prve trube među trenerima u evropskom orkestru! Da je Milojević prva truba među evropskim trenerima, koja svira falš note, pokazuju i njegovi rezultati u grupnim fazama LŠ, prošle i ove godine, gde je na 5 gostovanja ostvario 5 poraza uz katastrofalnu gol razliku (PSŽ 1:6, Liverpul 0:4, Napoli 0:3, Bajern 0:3, Totenhem 0:5), ukupno 1:21!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo poređenje?! Uporedili ste Miljanića, trenera Real Madrida, selektora one bivše SFRJ, sa Milojevićem koji je u inostranstvu trenirao tamo neki tim iz donjeg dela grčke lige?! Upoređujete Miljanića, i njegove inostrane rezultate, sa Milojevićem koji je u grupnoj fazi LŠ osvojio “odlično” poslednje mesto uz katastrofalnu gol razliku! Upoređujete legendarnog M. Miljanića sa Milojevićem koji je u gostima, u prošloj grupnoj fazi LŠ i do sada u ovoj grupnoj fazi LŠ, ostvojio “0” (nula) bodova uz katastrofalnu gol razliku od 1:21 (PSG 1:6; Liverpul 0:4; Napoli 0:3, Bajern 0:3; Totenhem 0:5)! Živeo slavljenik Milojević, na mnogaja ljeta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter