2
Domaći fudbal

ZBOG PARTIZANA PROPUŠTA MEČ SVOG TIMA: Legenda NBA sa crno-belima u Mančesteru!

Objavljeno: 02.11.19 u 23:37

Partizan je briljirao protiv Vojvodine i poslao je Novosađane kući sa četri gola u mreži, a sada se okreće meču sezone protiv Mančester junajteda u Engleskoj.

U Beogradu smo videli jedan zanimljiv duel, a nakon što je Mančester poražen od Bornmuta ove nedelje, očekuje nas verovatno podjednako zanimljiv meč i u četvrtak.

Najavljeno je da će Partizan na ‘teatru snova’ imati podršku svojih navijača, ali i jednog legendarnog NBA košarkaša – Vlada Divca.

Njegov dolazak na utakmicu najavio je novinar Željko Pantić, prijatelj našeg košarkaša, uz napomenu da će Divac zbog Partizana propustiti meč Sakramenta sa aktuelnim šampionom NBA lige Torontom.

– Kritična vremena zahtevaju kritične mere… Pošto je Isaija kao dokazana sreća Partizana na svim gostovanjima privremeno sprečen borbom za život koju mora da dobije, tako da nećemo ići u Mančester i bićemo uz njega, morali smo da nađemo adekvatnu zamenu… Tako će kao specijalni izaslanik Isaije Pantića, na utakmicu sa Mančester junajtedom direktno iz Njujorka nakon utakmice Sakramento Kingsa sa Njujork Niksima doleteti proverena Partizanova sreća na fudbalskim gostovanjima, izvesni Vlade Divac… Tako će umesto da u Torontu bude uz Sakramento, u četvrtak sledeće nedelje Vlade Divac biti uz Partizan u Mančesteru… I kao što je u Njukaslu dobio rukavice od Ivice Kralja, tako se očekuje slična donacija od Vladimira Stojkovića, naravno uz sličan rezultat… Napred Partizan! – napisao je Pantić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter