0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Ni ‘D’ od derbija, Partizan deklasirao Vojvodinu! Majstorija Sadika začinila ‘poker’ u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.19 u 15:54

U 15. kolu Superlige Srbije očekivao se zanimljiv duel između Partizana i Vojvodine, ali smo videli samo potpunu dominaciju crno-belih i trijumf od 4:0 (2:0).

Pre samo tri dana Partizan je poražen na Banovom brdu, trener Savo Milošević nije želeo pred novinare, pričalo se i o njegovoj ostavci, a sve to pred derbi Superlige protiv Vojvodine. Međutim, danas se to uopšte nije osetilo u igri crno-belih.

Suma je ostao ja klupi, a ulogu organizatora igre dobio je Bibras Natho, dok su Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić ‘vezivali u čvor veziste Vojvodine na sredini. I tu je viđena glavna prevaga u današnjem meču, koji je u Humskoj odigran pred izrazito malim brojem navijača.

Prvu ozbiljniju situaciju videli smo u 24. minutu kada je Umar Sadik izbio sam ispred Rockova, ali je u poslednjem momentu reagovao Devetak i startovao je na loptu, iako je ceo tim domaćih tražio prekršaj i crveni karton za defanzivca Novosađana.

Ipak, samo četiri minuta kasnije dosuđen je penal za Partizan, posle prekršaja Devetka nad Ostojićem.

Odgovornost je preuzeo Natho i rutinski je poslao Rockova u levu, a loptu u desnu stranu za vođstvo Beograđana.

Partizan je danas činio ono što nije u prethodnom periodu – koristio je gotovo svaku šansu. Tako je u finišu prvog poluvremena posle akcije Sadika i ubacivanja u srce šesnaesterca Natho postigao svoj drugi gol na meču za 2:0 pred odlazak na odmor.

Tek što su se ekipe vratile na teren, usledio je novi šok za goste. Sadik je odložio loptu za Sašu Zdjelara, a vezista je odapeo pravu raketu ka golu Rockova i perfektno pogodio tako gde golman ‘lala’ nije mogao nikako da odbrani.

Gol Zdjelara u potpunosti je ‘ubio’ utakmicu, sve dok na scenu nije stupio Umar Sadik i, posle dve asistencije, majstorijom začinio veliku pobedu Partizana.

Driblingom je ‘preskočio’ Đurića i onda izuzetno precizno plasirao loptu u dalji ugao. Sjajan potez.

Ubrzo je Sadik napustio teren uz stojeće ovacije malobrojnih navijača, a umesto njega je u igru ušao Lazar Pavlović, koji danas slavi 18. rođendan.

PARTIZAN – VOJVODINA 4:0 (2:0)
(Natho 29 p, Natho 43, Zdjelar 48, Sadik 69)

Stadion: Partizana.
Sudija: Miloš Đorđić.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić (od 77. L. Pavlović) – F. Stevanović, Natho (od 59. Suma), Asano – Sadik (od 74. Ivanović).

Vojvodina: Rockov – Veselinović, Đurić, Saničanin, Devetak – Drinčić, Đurišić (od 61. Topić) – Đuričin, Bojić, Eze (od 61. Gemović) – Matić (od 61. Nikolić).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter