2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

SLS: Crvena zvezda rutinski do nove pobede, Garsiji ‘prija’ Novi Sad (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.19 u 17:52

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Proleter sa 2:0 u utakmici 15. kola Superlige Srbije koja se igrala u Novom Sadu.
Crveno beli imali su nekoliko prilika u prvom poluvremenu da upišu pobedu, ali im je to za nogom pošlo tek u drugom poluvremenu. Strelci u pobedi 2:0 bili su Mateo Garsija u 59. minutu, a Boaći je povisio u 82. minutu meča. 

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Već u četvrtom minutu pokušao je Gajić da uposli Garsiju, dobro je bila postavljena odbrana Proletera. Domaći igrači na početku meča bili su disciplinovani u odbrani i energični. U 14. minutu zapretio je Siniša Babić, ali je Rodić lepo zagradio prostor. Najveću šansu Crvena zvezda imala je u 22. minutu. Garsija i Gajić su kombinovali, Gajić šalje loptu do Pavkova, koji je loše reagovao.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Četiri minuta kasnije Rodić je centrirao, Pavkov je raspalio glavom, a Petrić je dobro reagovao. Nije do kraja poluvremena bilo više uzbuđenja, te su sa mirnim mrežama igrači otišli na kratak odmor.

Dosta konkretnija bila je Crvena zvezda u drugom poluvremenu. Nemanja Milunović u 54. minutu oprobao je udarac sa distance, ali je šutirao kraj gola. Vulić je u 55. minutu izgubio loptu Milosavljev je povukao kontru, ali je igrač Proletera loše reagovao.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Povela je Crvena zvezda golom Matea Garsije u 59. minutu. Simić je odradio veliki posao, probio je po levoj strani, centrirao u Peterac, gde je Garsija utrčao i savladao Petrića.

Imao je proleter priliku u 71. minutu Andrejević je nakon centaršuta oprobao udarac glavom, a lopta prolazi kraj Borjanove stative. Duplirala je Crvena zvezda prednost u 82. minutu- Jevtović je proigrao Boaćija u preslikanoj akciji kao kod prvog gola.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

PROLETER – CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:0)
(Garsija 59, Boaći 82)

PROLETER: Petrić – Tanasin, Leandro, Andrejević, Kovačević – Jovanović (od 74. Rušević), Pejić – Šćepanović (od 64. Novaković), Babić, Marjanović ( od 82. Jovanović S) – Mirosavljev

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Rodić – Vulić (od 62. Jovančić), Kanjas – Garsija, Marin, Simić (od 62. Boaći) – Pavkov.

0
0

2 Komentara

  1. Pobeda je dobra za konachan skor, ali od igre nishta! I dalje Zvezda nema snazhnu igru, nema brzine u igri Zvezde! Slabo smo branili prekide a igrachi Proletera su u 2-3 ubacivanja u kazneni prostor Zvezde napravili vishak! To je za zabrinutost! Sa ovakvom nejakom igrom nemamo shto trazhiti protiv brze i snazhne igre Totenhema! Igra Zvezde lichi na razvodnjeno mleko!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter