0
Evropske lige

FOTO: Juventus

SERIJA A: De Liht doneo pobedu Juventusu u gradskom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.19 u 22:44

Gradski derbi pripao je Juventusu. U okviru 11. kola Serije A crno-beli su gostovali torinu, a do pobede je Juventus došao tek u završnici.

Nije bilo mnogo uzbuđenja u prvom poluvremenu, a u drugom je Salvatore Sirigu odlično reagovao u više situacija i zahvaljujući njemu Torino je imao nadu do same završnice da može bar do boda, na kraju, ipak je slavio Juventus sa 1:0.

Kristijano Ronaldo je imao prvu ozbiljniju priliku u 19. minutu, ali je pucao iznad prečke. Imali su inicijativu gosti, ali su do sledeće prilike čekali sve do 32. minuta Paulo Dibala je promešao odbranu, ali je golman odlično reagovao.

Odgovorili su i igrači Torina, Sualio Meite je šutirao četiri minuta kasnije, ali je lopta prošla tik iznad prečke. U prvom minutu zaustavnog vremena prvog poluvremena priliku je imao Matijas De Light, ali je Sirigu odlično reagovao. Ponovo se istakao Sirigu. Kristijano Ronaldo je imao priliku u 57. minutu, a golman je bio siguran.

Imao je Iguain priliku u 70. minutu Primio je loptu iz slobodnjaka, raspalio je udarac iz neposredne blizine gola, a ponovo je Sirigu odlično reagovao. U istom minutu nakon prekida Iguain šalje loptu do De Lihta koji sa peterca uspešno trese mrežu i donosi bitne bodove crno-belima u gradskom derbiju. Saša Lukić je u dresu Torina odigrao poslednjih deset minuta.

 

Serija A 11. kolo

Subota

Roma – Napoli 2:1 (1:0)
(Zaniolo 19, Veretut 55 – Milik 72)

Bolonja – Inter 1:1 (0:0)
(Sorijano 59 – Lukaku 75)

Torino – Juventus 0:1 (0:0)
(De Liht 70)

Nedelja

12.30 Atalanta – Kaljari
15.00 Đenova – Udineze
15.00 Leće – Sasuolo
15.00 Verona Breša
18.00 Fiorentina – Parma
20.45 Milan – Lacio

Ponedeljak

20.45 Spal – Sampdorija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter