3
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

MILOŠEVIĆ: Trebalo je da ostanem dosledan i da se večeras ne pojavim na konferenciji, da ne bude…

Objavljeno: 02.11.19 u 19:41

Ubedljiva pobeda Partizana u derbiju protiv Vojvodine 4:0. Utakmica 15. kola Superlige bila je odlična uvertira za gostovanje Mančester Junajtedu.

Savo Milošević je ovoga puta izašao pred novinare nakon meča, a tim povodom se i malo našalio.

– Nije trebalo ni danas da se pojavim, da ne ispadne da se pojavljujem samo kad pobedimo – uz osmeh je rekao Milošević.

Partizan je večeras igrao preporođeno u odnosu na meč na Banovom brdu u sredu.

– Jako bitna pobeda posle svega onoga što se dešavalo protiv Čukaričkog i imajući u vidu ono što dolazi. Bila nam je potrebna ovakva pobeda i ovakav rezultat u derbiju protiv jedne od najozbiljnijih ekipa u ligi. Sve čestitke momcima na reakciji. Nadam se da nećemo ponovo poleteti – ističe Milošević.

Protiv vodećih ekipa iz lige Partizan igra bez greške.

Ako je to tačno, onda nam sledi pakao u narednim kolima. Slažem se da smo imali lošu koncentraciju, da smo imali nedovoljno dobar voljni momenat u prethodnom meču. Nema lakih utakmica. Danas ste videli razliku kada uđete od prvog minuta skoncentrisano – rekao je trener Partizana.

Istakao je Milošević da je dobro otvaranje utakmice protiv Vojvodine olakšalo meč.

– Jednostavno smo rešavali sve utakmice u kojima smo mi uspevali da ‘otvorimo’ meč. I kod nas i u Ligi Evrope. Posle toga našu tranziciju i kontru ne može da brani praktično niko. Danas smo imali sreću da prvi postignemo gol i da ne moramo mi da jurimo. Otvorila nam se utakmica kako treba i to nam je olakšalo meč – poručio je Milošević.

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

3 Komentara

  1. Nije lose, ali smo jako puno bodova bez veze procerdali. Ali, mora se dalje punim gasom pa dokle se stigne. Nikad se ne zna kakvi se dogadjaji mogu da dese u prvenstvu do kraja. Dugo je prvenstvo, treba sad sve zgaziti odreda,svu boraniju i sve one koji skidaju gace pred cigancicima! A nju zgaziti kao u proslom Derbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter