0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

LALATOVIĆ ISKREN: Najlošije izdanje protiv Partizana od kada sam trener!

Objavljeno: 02.11.19 u 19:06

Vojvodina je odigrala bledo u porazu od Partizana 4:0 na stadionu u Humskoj.

Nakon meča trener gostujućeg tima na konferenciji za medije bio je u potpunosti iskren.

– Krivo mi je što nismo ušli u meč onako kako sam očekivao. Krivo mi je i zbog penala, ali šta reći posle 4:0? Partizan je danas bio bolji. Nikada nijedna ekipa koju sam vodio nije odigrala ovako i ovo je sigurno najlošije izdanje bilo kog mog tima protiv Partizana – rekao je Lalatović.

Istakao je Lalatović da je nemoguće da se bilo koja ekipa dostojno suprotstavi Partizanu i Crvenoj zvezdi koji imaju znatno veći finansijski i igrački fond.

– Nedostajala je duel igra, ne možete da bude toliko daleko od igrača, da im date prostor… Nekako kao da je ušao strah u moje igrače. Ovde inostrani igrači prave veliku razliku i to su prednosti Partizana i Crvene zvezde – dodao je Lalatović.

Istakao je trener Vojvodine da nema šta da zameri svojim igračima.

– Ovo je sličan tim kao i prošle godine. Ja mnogo dajem sebe i tražim isto to od njih, ali mi smo tek na početku i mnoge stvari treba da se promene. Ova ekipa je prošle sezone bila deveta, a sada smo treći i jako sam zadovoljan sa osvojenim bodovima u dosadašnjem toku sezone. Mi ipak našu priliku, ako želimo u Evropu, treba da tražimo protiv ekipa sličnih kvaliteta. To je sve do glava igrača, na kojima oni moraju da porade – rekao je trener Vojvodine.

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter