7
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Tviter

VLADAN MILOJEVIĆ: Rano je još za slavlje, svaka naredna utakmica je najbitnija!

Objavljeno: 01.11.19 u 14:36

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će od 16 časova gostovati proleteru u Novom Sadu gde će u okviru 15. kola Superlige odmeriti snage.

Vladan Milojević je Crvenu zvezdu do sada vodio na 138 mečeva, zabeležio je 99 pobeda. Na ‘Karađorđu’ će imati priliku da upiše i stotu. Milojević je na današnjoj konferenciji rekao da njegov tim ne čeka lak posao.

– Imamo veoma gust raspored i nemamo mnogo vremena za odmor. U sredu smo igrali sa TSC-om, a već sutra nas čeka duel sa Proleterom. Naš rival je veoma disciplinovana i čvrsta ekipa koja ima zanimljiv spoj mladosti i iskustva. Vidi se po rezultatima da su ušli u dobru formu i da nam neće biti lako u Novom Sadu. Umorni smo, ali to je sport, videću danas na treningu na koga mogu da računam, jer i sa zdravstvenim biltenom imamo određenih problema – rekao je šef stručnog štaba crveno-belog tima.

Vladan Milojević se osvrnuo i na veliki broj igrača koje rotira.

– Pokušavam da uspostavim sistem u kom će svaki igrač znati šta treba da radi. Imamo veliki fond fudbalera i mogu da kombinujem tako da se to ne oseti na rezultat. Igračima treba kontinuitet da bi ušli u takmičarsku formu i to je ono čemu svaki trener teži. Vodim se filozofijom da je najbolji igrač onaj koji je zdrav. Imamo i problem sa strancima, ali oni to razumeju. Kad neko bude van protokola ne znači da je nešto loše uradio, jednostavno postoji to ograničenje i moramo da uspostavimo balans.

Crvena zvezda je posle 14 odigranih kola prva na tabeli, ali Milojević ističe da se računi svode na kraju sezone.

– Videćemo, ne treba ulaziti u euforiju. Čukarički igra sjajno, imaju dobre rezultate i sistem koji grade godinama i to im se pozitivno vraća. Tu je i Partizan koji igra dobro, ali i Radnički i Vojvodina koji su takođe neugodni. Ne treba zaboraviti ni TSC, jer se radi o sjajnoj ekipi. Mi smo u utakmici s njima oborili rekord po broju pretrčanih kilometara i to dovoljno govori o ekipi iz Bačke Topole. Izašli su da se nadigravaju sa nama i mislim da je bila kvalitetna utakmica – rekao je Milojević i dodao:

– Nama je prva sledeća utakmica najbitnija. Ako si profesionalac, onda znaš koji su ti prioriteti. Ne vidim zbog čega je Totenhem bitniji od Proletera. Za mene je titula prioritet, a utakmice u Ligi šampiona su satisfakcija za naš dobar rad – podvukao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

FOTO: Crvena zvezda / Tviter

0
0

7 Komentara

  1. Kakvo slavlje, sa tobom! Ne računam ovu titulu koju ćeš osvojiti jer te sudije- moralne nakaze iz SLS guraju na svakoj utakmici sa sumnjivim penalima, koji bi u Evropi bili material za istražnog sudiju! Po igri Partizan, Inđija, Napredak, Rad, Napredak, su za tebe nedostižna veličina! Vidi se koliki si kapacitet, po rezultatima, čim kročiš u Evropu! Bolje je ćutati i pustiti drugoga da misli da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!

    0
    0
    Odgovori
      • Jorga, ne ljutim se na tebe jer sam zaista navijač Zvezde, još od vremena dr Pižona pa do danas, ali pokušavam da budem realan! Odmah da otklonim svaku sumnju, ja ne navijam za onaj građanski nogometni klub, u nekrofilskim dresovima i sa navijačkom pesmom na melodiju “Marjane, Marjane”. Jednostavno ne želim da na svakoj utakmici Zvezda dobija sumnjive penale koji guraju napred Zvezdu sa ovim nedoraslim trenerom. Da sam u pravu kazuje i broj gledalaca na Marakani u SLS, koji je najmanji od osnivanja! Protiv TSC je prodato svega 1700 ulaznica, valjda će ovo nekoga zabrinuti! Neće navijači Zvezde da gledaju ovakve utakmice jer Zvezda nema brzinu, borbenost i snažnu igru, presing! Mislim da sam u pravu!

        0
        0
        Odgovori
    • Koliki je kapacitet za evropu govori to da smo jedne godine prezimili u istoj a sledece dve igrali ligu sampiona.Covek je postavio visoke granice svakom sledecem treneru,a nadam se da ce jos dugo voditi Zvezdu i nastaviti sa pomeranjem granica.Lep pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo, Tiruriru neka si im rekao! Zaista Milojević pomera granice! Zvezda ima izvanredenu prepoznatljivu igru sporu, neborbenu, mlaku, jalovu a prednjače pregršt škart-stranaca u timu koji prave razliku, ali ne na terenu nego na blagajni! Koliko dobro igra Zvezda u Evropi najbolje pokazuje plasman prošle i ove godine u LŠ! Tvoj komentar je u skladu sa ozbiljnošću tvog nadimka! Uživaj u izvanrednim partijama Zvezde u SLS, pod Milojevićem! Nisi rekao kada ćemo dobiti Partizan?!

        0
        0
        Odgovori
        • Ne mislis valjda ozbiljno da u konkurenciji Liverpula,PSG,Bajerna i Totenhema mozemo proci dalje,a ako uzmes u obzir da je posle godine bio Napoli,a ove Olimpiakos koji se silno pojacao svaki bod koji osvojimo je uspeh.Ti preplaceni stranci kod nas sto igraju za te pare dobijaju igraci koji su kod njih na klupi ili nisu cak ni u konkurenciji,placaju ih toliko u nadi da ce se jednoga dana uklopiti zaigrati kako treba dok kod nas za iste pare ti igraci trebaju postati nosioci igre odmah.Jedino ko je to postao je Marin a on je vec dokazan igrac i navijac Zvezde od malena i ne bi ni presao tako kvalitetan igrac da igra za te pare da nije imao toliku zelju.A sve mozes reci ali da pod Milojevicem igraju mlako i ne borbeno to nikako ljudi poginuse na terenu a to im je trener usadio.

          0
          0
        • Tiruriru, po tebi isdpada da nije bitno pobediti već je bitno učestvovati a to što smo bokserski džak tebi nije važno! Ti si izgleda uživao u akcionim spektaklima gde su nas Liverpul, PSŽ, Napoli, Bajern i Totenhem bušili kao staru kantu. Tebi nije smetala nemoć Zvezde u Londonu i njena igra koja je više ličila na hit-komediju! Ti se nikad nisi zapitao kako to da Zvezda ne igra snažno, nego je mlaka i jalova! Je li za to igrači treba da igrači imaju posebne sposobnosti ili je to komponenta koju treba da im usadi trener! Ko je kriv što zadnji vezni igrači ne iznose loptu na protivničku polovinu u najkraćem mogućem roku, nego šalju međusobne poprečne pasove uz obavezno vraćanje lopte Borjanu?! Ko je kriv što se preskače sredina terena a telefonski cenbtaršutevi se šalju na usamljenog napadača koji je daleko od svojih linija?! Ko je kriv što krila u Zvezdi ne funkcionišu, odnosno oni dupliraju bekove?! Ko je kriv što su nas, ove jeseni, u SLS nadigrali Partizan, Inđija, Napredak, Rad?! Ko je kriv što se ne koriste brzi igrači Simić, Jevtović, Jirka i Vukanović a koriste se dokazani sporaći kao Ben, Boaći, Milunović?!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter