0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Poker ‘Piksija’ protiv ‘fenjeraša’

Objavljeno: 01.11.19 u 12:31

U odloženom meču 25. kola Superlige Kine danas su se sastali Peking Ren i Gvangžu RF. Četa Dragana ‘Piksija’ Stojkovića ubedljivo je slavila.

Po pravilu, kao i uvek do sada, nije najbolje počelo po Gvangžu. Prvo poluvreme. Peking je iskoristio priliku u 14. minutu. Nakon kornera nisu najbolje reagovali domaći defanzivci i lopta je završila u golu. Strelac je bio Jin

U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo Gvangžu Nakon dva minuta nastavka igre Jiang Johung je nakon kornera našao Ji Tenga koji je imao lak zadatak da donese izjednačenje gostima. Čeng Žihao je nakon polukontre pronašao Zahavija koji sa 12 metara donosi vođstvo Gvangžuu.

slična situacija u 58. minutu, samo što je ovog puta Zahavi asistiraoa Sabi, koji je iskosa sa peterca poslao loptu u gol. Lu Lin je pronašao Sabu u 61. minutu za novi gol i konačnih 4:1. Domaći su meč završili sa igračem manje nakon što je Fernandez zbog nepropisnog starta dobio crveni karton. Gvangžu RF se nalazi na 11. poziciji na tabeli, dok je Peking Ren poslednjeplasirani sa samo tri pobede u 27 odigranih mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter