1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NISAM LJUT: Luka Jović progovorio o odnosima unutar reprezentacije…

Objavljeno: 01.11.19 u 10:35

Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je da za njegov status u reprezentaciji Srbije javnost treba da se obrati selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Dosta se govori u poslednjim danima o statusu Luke Jovića u reprezentaciji. Podsetimo, nakon prijateljske utakmice sa Portugalijom napustio je nacionalni tim pred put u Luksemburg, a to je izazvalo lavinu komentara o njegovom odnosu sa Tumbakovićevm.

– Za moj status u reprezentaciji Srbije morate da pitate selektora Tumbakovića. A, što se tiče mog odlaska iz reprezentacije pred putovanje u Luksemburg oko koga se mnogo polemisalo, kazaću da je lekar našeg tima utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije. Da se razumemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahteva pauzu od mesec dana – rekao je Jović.

Dodao je Jović da se ne ljuti, svestan je činjenice da je Mitrović prvi napadač reprezentacije Srbije.

– Ne ljutim se ni na koga, Aleksandar Mitrović pruža odlične partije u Fulamu i uradio je mnogo više od mene za reprezentaciju, tako da razumem zašto ima prednost u odnosu na mene. I ja to zaista ne doživljavam kao nikakav problem – kazao je Jović.

Nakon dva poništena gola, treća je bila sreća. Upisao se Jović u strelce na meču Reala i Leganesa.

– Nije bilo lako, dugo sam čekao na gol. Imao sam veliki pritisak, ali bio sam svestan svojih kvaliteta i znao da je samo pitanje vremena kad ću ,,proraditi”. Mogu slobodno da kažem da me je motivisala, pre svega želja da pokažem da čelnici najvećeg kluba na svetu nisu pogrešili što su me doveli. Takođe i podrška mojih najbližih, koji su svaki dan uz mene. Prvenac u kraljevskom klubu posvećujem nasledniku Davidu – završio je Jović.

FOTO: FSS

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter