1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DVA POJAČANJA: Zvezda kompletira redove pred Proleter i Totenhem

Objavljeno: 01.11.19 u 11:34

Ostaje da se odluči još može li i napadač da odigra određenu minutažu posle duže pauze.

Niže bodove Crvena zvezda i polako hvata zalet za Totenhem, koji u sredu 6. novembra gostuje na stadionu ‘Rajko Mitić’. Pre tog megdana izabranici trenera Vladana Milojevića sutra imaju domaći zadatak da na ‘Karađorđu u Novom Sadu savladaju Proleter.

Ekipa šampiona Srbije ima dva pojačanja, a pošto su povrede zalečili Milan Borjan, koga je uspešno na nekoliko mečeva menjao Zoran Popović i u stroju je Milan Rodić. Pozadinci su spremni i sada je na potezu šef struke da ‘preseče’ da li ima potrebe za rizikom, mada je igračima bitan kontinuitet.

Posle detaljnih pretleda ustanovljeno je zalečenje mišića i Ričmond Boaći može da se vrati na teren, ali videće se da li će imati sutra određenu minutažu posle duže pauze i meča u Kruševcu sa Napretkom.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Celi projekat “C.Zvezda” je namerno postavljen na krivim osnovama! Prvo, najvažniji segment Zvezde su limitirani škart-stranci koji još nisu dokazali da su za 30% bolji od domaćih igrača! Drugo, Zvezdina škola fudbala je svedena na marginu, jer mladi igraći ne dobijaju šansu! Treće, trener koji je sada aktuelan, ne uspeva da stvori modernu igru u Zvezdi. Zvezda mi liči na olinjalog dokonog psa koji pokušava sebe za rep da ugrize! Kao posledica ovakvog stanja u Zvezdi, posle odigrane grupne faze LŠ, osvojićemo “odlično” poslednje mesto u grupi sa katastrofalnom gol razlikom. Kada se Zvezda privatizuje, tada tzv., menadžeri neće smeti da se pojave na Marakani a time će škart-stranci postati ružna prošlost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter