0
Evropske lige

ŠOKANTNO OTKRIĆE MARSELA: Mislio sam da ću umreti na terenu u finalu Lige šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.19 u 23:36

Jedan od najboljih levih bekova današnjice, Brazilac Marselo, u autorskom tekstu za ‘The Players Tribune’ opisao je situaciju uoči finala Lige šampiona 2018. godine.

Marselo je tada, kako je opisao, imao napade zbog kojih nije mogao da diše.

– Nisam mogao da dišem. Pokušavao sam da ne paničim. Bilo je to u svlačionici, pred sam početak finala Lige šampiona protiv Liverpula 2018. godine. Osećao sam kao da mi je nešto zapelo u grudima. Veliki pritisak. Ne mislim na nervozu, to je normalno u fudbalu. Ovo je bilo nešto drugačije. Mislio sam da se gušim – opisao je as Real Madrida.

Sve je počelo veče pre finala.

– Nisam mogao da jedem. Nisam mogao da spavam. Nikada nisam imao tako intenzivnu anksioznost i nisam znao šta se dešava. Mislio sam da pozovem doktora, ali sam se brinuo da mi neće dozvoliti da igram. A morao sam da igram, 100 odsto!

– Pred meč sam imao problema sa disanjem. I znao sam da ću biti dobro kada izađem na teren. Ništa ne može da mi se desi kada sam na terenu. Tada je sve mirno i tiho.“

Ipak, nije baš bilo tako, već je problem imao i na terenu.

– Kada sam izašao na teren, još uvek sam imao problem sa disanjem i pomislio sam „Ako treba da umrem ovde večeras, onda j*** ga. Umreću.

Ipak, sve je bilo u redu i Real je slavio sa 3:1 i po 13. put je osvojio titulu šampiona Evrope.

– Možda to nekome zvuči glupo, ali želeo sam da budem deo istorije, da deca u Brazilu gledaju na mene kao što sam ja nekada na Roberto Karlosa. Želeo sam da i oni puštaju kosu, zbog Marsela – ispričao je Brazilac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter