8
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NOVI SUKOB NA ‘JUGU’: Stvara li se nova frakcija ‘Grobara’?

Objavljeno: 31.10.19 u 13:20

Do sada navijači Partizana bili su podeljeni u tri frakcije, a sada bi mogla da se pojavi nova, evo o čemu je reč.

Kako ‘Telegraf’ nezvanično saznaje, do nove podele došlo je na ‘jugu’. Ne zna se oko čega su se ‘Grobari jug’ podelili, ali je juče na Banovom Brdu bilo vidljivo da se pojavio veoma mali broj navijača. Totalnu zabunu je napravila mala grupa koja se odvojila od ostatka ‘Grobara jug’. To je bila četvrta frakcija, pored već postojećih ‘Zabranjenih’ i ‘Partizanovaca’.

Nova grupa, piše ‘Telegraf’, juče nije navijala. Podsetimo, do prvih podela među vatrenim navijačima Partizana došlo je 2011. godine kada su se ‘Zabranjeni’ preselili na ‘istok’.

Novi sukob viđen je u decembru 2017. godine, kada je deo Grobara sa Novog Beograda iz grupe Vandal Bojs, pokušao da preuzme „Jug“. Sa njima je tada bilo i nekoliko stranih državljana i MMA boraca iz Splita, koji su pohapšeni. To je rezultiralo kasnije stvaranjem nove frakcije, predvođene Milošem Radisavljevićem Kimijem, koja sada utakmice gleda sa istočne tribine stadiona Partizana.

0
0

8 Komentara

  1. Prve podjele koje ja pamtim su pocele pocetkom 2000ih..kad se JF odvojio od ostatka juga…(mislim da su im razlozi bili ispravni, ali su pljunuli sebi u usta…i vratili se na jug). Od tad su grobari u konstantnom padu i od nekada grupe za respekt, postali su sprdnja u 100frakcija…

    0
    0
    Odgovori
  2. To UOPSTE nisu navijaci,to su kriminalci i narkomani,koji se kriju iza navijackih grupa,pa taj takozvani KIMI,to je najobicniji kriminalac,koji se uhvatio kao neke navijacke grupe,dok je nama ovih takozvanih KIMIJA,nista od nas,da zaista drzava moze ili NE SME da udari po ovoj bagri,cvetalo bi na stadionima,bili bi puniji,dolazile ni porodice da gledaju meceve bez straha da ih neka KIMIJEVA BUDALA pogodi nekim predmetom i sl.drzava ss u ivom segmdntu obrukala,pa kad i sam predsednik vucic kaze da nema snagu da se odupre ovom haosu,vidi se kojiko je sati,i ko zaista ide na stadion,kriminalci,narkomani,i razne siledzije koje samo cekaju povod da prave razne eksese!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. I koji su sad ovi ?? Dozvoljeni ili Nedozvoljeni ili možda profini dečaci ko će ih znati !!! Ima vas više frakcija nego navijača .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter