0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

JUSTAS LASICKAS: Voždovac je bio pravi izbor, nisam još zadovoljan svojim igrama!

Objavljeno: 31.10.19 u 13:47

Justas Lasickas došao je u redove Voždovca ovog leta kao već dobro poznato lice u srpskom fudbalu nakon fenomenalne sezone koju je imao u Zemunu pre dve sezone.

Nakon selidbe u poljsku Jagjeloniju, gde se nažalost nije pronašao i gde mu fudbalska sredina nije prijala, Lasickas je rešio da se vrati na dobro poznat teren, ali ovog puta u dresu Voždovca.

Sjajnim igrama u dresu Zmajeva Lasickas je zavredio poziv za povratak u reprezentaciju Litvanije nakon skoro godinu dana i pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Čak i na poziciji desnog beka koju je odigrao prinudno, Lasickas pruža sjajne partije i postao je nezamenljiv u timu Voždovca.

U jučerašnjem meču protiv Rada Lasickas je postigao i prvi pogodak u dresu Voždovca.

– Ako ću da budem iskren, moram da napomenem da nisam zadovoljan svojom igrom, ali sam jako srećan zbog vrlo bitne pobede koja nas drži u gonjem delu tabele. Drago mi je što je moj pogodak trasirao put ka pobedi, i nadam se da je ovo samo prvi od mnogih koji će uslediti u budućnosti!

Kao neko ko je u klubu već pet meseci, Lasickas ističe da nije očekivao da će ovako dobro osećati na “krovu”.

– Iskreno, znao sam da je Voždovac jako dobro organizovan klub i da funkcioniše po evropskim standardima, ali nisam ni mogao očekivati da ću se ovoliko pronaći u timu Voždovca. Prija mi sredina, i fudbalski i ljudski, imam priliku da sarađujem sa odličnim ljudima, kako na terenu, tako i van terena, tako da se nadam da ćemo zajedno napraviti još bolje rezultate u Voždovcu.

Voždovac trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Linglong Superlige sa šest bodova više od prvih pratilaca, Mladosti iz Lučana i Spartaka iz Subotice. Sledeći meč Zmajeve očekuje u nedelju kada u Surdulici gostuju ekipi Radnika u okviru 15. kola Linglong Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter