2
Domaći fudbal

DOKLE VIŠE: Utakmica Vojvodine i Inđije prekinuta u 41. ‘krivac’ je Kokeza (FOTO)

Objavljeno: 31.10.19 u 00:13

Fudbaleri Vojvodine savladali su Inđiju u današnjem meču Superlige Srbije sa 1:0.

Strelac jedinog gola na meču bio je Nemanja Nikolić sa bele tačke u 18. minutu meča. Nažalost ni ovaj meč nije da prođe bez prekida meča svojstvenim prilikama u srpskom fudbalu.

Naime, navijači Vojvodine su u 41. minutu meča razvili transparent posvećen predsedniku FSS-a Slaviši Kokezi na severnoj tribini stadiona ‘Karađorđe’ Sudija Lazar Lukić privremeno je prekinuo utakmicu. Tada su se igrači oba tima povukli u svlačionice, međutim, nakon 15 minuta vratili su se na teren, te je meč uredno nastavljen.

0
0

2 Komentara

  1. Mi smo država na veoma niskim granama, od jake države nema ni govora, jer se prekidaju utakmice zbog vređanja tamo nekog nebitnog sportskog funkcionera (Kokeza) a ne prekida se utakmica kada publika kao u N. Pazaru vređa državu u kojoj se nalazi N. Pazar, niti što pozivaju na klanje većinskog naroda! Gadi mi se od ovako “jake” države Srbije! U jakoj državi (kao Izrael, SAD, Kina), takav klub bi automatski bio isključen iz lige uz zabranu za ulazak u nju u sledećih 99 godina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter