0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

AGONIJA JE PROŠLA: Zidan i Kazemiro o golu Luke Jovića (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.19 u 11:10

Laknulo je na srcu navijačima Reala posle gola Luke Jovića u pobedi nad Leganesom 5:0.

Bio je ‘srpski Falkao’ na udaru španskih medija, gol ga nije hteo. Tačno posle 312 minuta u igri i dva poništena gola zbog ofsajda Luka Jović je pogodio i time skinuo kamen sa srca. U tome se slažu i dva najprestižnija španska lista ‘As’ i ‘Marka’. Sa Lukom Jovićem golu su se obradovali trener ‘kraljevskog kluba’ Zinedin Zidan i Brazilac Kazemiro.

– Jović je golgeter, uvek traži način da loptu sprovede u mrežu. Imao je protiv Lgeanesa dve, tri šanse, srećni smo što je najzad pogodio. Isto tako, ispunjava nas timski učinak, pošto su svi koji su dobili priliku istu i iskoristili, a tu pre svega mislim na Valverdea i Rodriga. Naravno, oduševljen sam i Jovićem, jer u poslednje vreme nije igrao mnogo, a dao je sjajan gol glavom – rekao je Zidan posle meča.

Brazilac Kazemiro bio je posebno srećan zbog pogotka Srbina.

– Veoma sam srećan zbog golova, posebno što ga je dao i Jović. Naporno je radio na treninzima, borio se svaki dan. Izuzetno je važan igrač za Real – rekao je vezista Reala.

Luka Jović je danas zauzeo naslovne strane ‘AS’-a i ‘Marke’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter