Teško je Partizanu pao poraz na Banovom brdu, a začinio ga je svojim ponašanjem Savo Milošević.

Pobeda nad Spartakom bila je veliki korak povratka Partizana na pobednički kolosek, a večeras su na Banovom brdu otišli dva koraka unazad. Trener Partizana bio je nezadovoljan tokom meča, prvo je dobio žuti karton zbog protesta.


Nakupilo se nezadovoljstvo i zbog momaka koji sakupljaju lopte, koji nisu žurili u dodavanju lopte gostujućim igračima. Milošević nakon meča odbio je prvo da govori za Arena sport televiziju, a nakon toga i da prisustvuje konferenciji za medije.

PR Čukaričkog obavestio je okupljene novinare da na obaveznoj pres konferenciji posle meča ‘niko od predstavnika Partizana nije želeo da dođe’. Partizan je doživeo neugodan poraz, a istrčao je u najjačem sastavu, tako da javnost, a posebno navijači crno-belih zaslužuju neko objašnjenje šta je večeras krenulo po zlu.

Srpski treneri nisu u obavezi da pohađaju školu lepog ponašanja i ophođenja prema novinarima, a možda bi baš trebalo da svi treneri krenu stopama pojedinih mladih kolega i odrade makar brzi kurs ponašanja pred predstavnicima ‘sedme sile’.