0
Domaći fudbal

SLS: Odličan TSC lak zalogaj za Crvenu zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.19 u 19:56

Pred oko 2000 navijača Crvena zvezda dočekala je TSC iz Bačke Topole

Odlično je Zvezda otvorila meč, a parirao joj je protivnik, koji nije došao da se brani, već je igrao otvoreno na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Disciplinovano je TSC igrao u odbrani sve do 13. minuta kada je kapitulirao bedem plavih. Marin je centrirao, najviši u skoku bio je Tomane, Filipović je matiran iz prve ozbiljnije prilike.

Pokušao je Lukić tri minuta kasnije da ugrozi gol Popovića, ali je odlično reagovala odbrana domaćina. Ben je imao priliku u 18. minutu, iskosa je šutirao sa desne strane, ovoga puta Filipović je bio siguran. Pokušao je Duronjić u 21. minutu, ali je njegov udarac bio neprecizan.

Ben je bio velika opasnost po gol tima iz Vojvodine. Dobio je loptu od Marka Marina u 27. minutu, ali je loše šutirao. Igrao se 37. minut Žander je raspalio projektil ka golu gostiju, ali je malo nedostajalo da ugrozi Filipovića. Tri minuta kasnije Vulić je imao veliku priliku, Petrović je proigrao bena, on produžio do Vulića, pokušao je nekadašnji fudbaler Napretka da prebaci Filipovića, ipak ništa od izgledne prilike. Minut pre kraja poluvremena Gobeljić je probao da centrira, lopta je zakačila Grabeža i prevarila Filipovića.

Tomane je u prvom minutu drugog poluvremena imao po desnoj strani prostor, a uočio ga je marin. Nekadašnji igrač Tondele neprecino je šutirao i od ‘gotovog napravio veresiju’. Pretio je Duronjić u 50. minutu, odlično je probio po desnoj strani, oprobao je udarac ali nedovoljno da ugrozi Popovića. Minut kasnije Vukanović je uposlen od strane Marina, na kraju kokrner za Zvezdu. Nastavila je Crvena zvezda sa ofanzivom. Evo neizvesnosti na Marakani. Žander je zatresao sopstvenu mrežu, katastrofalna reakcija Zvezdinog levog beka. Iza leđa mu je bio Lukić, ali nije bio pod prevelikim pritiskom Brazilac. Zakucao je loptu u sopstvenu mrežu.TSC smanjuje na 2:1.

U 70. minutu veliku šansu imao je Marko Marin oprobao je udarac sa ivice šesnaesterca, ali je budan bio Filipović. Marko Gobeljić je morao da napusti teren u završnici meča zbog povrede, a od 74. minuta na terenu je bio Milan Gajić. Gajić je u 89. minutu rapsalio po lopti, ali je odlično reagovao Filipović. 

CRVENA ZVEZDA – TSC 3:1 (2:0)
(Tomane 13, Grabež 44ag – Žander 63ag)

Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Jovan Šegrt.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić (od 74. Gajić), Degenek, Milunović, Žander – Petrović, Vulić, Ben, Marin, Vukanović (od 55. Simić) – Tomane (od 69. Pavkov).

TSC: Filipović – Varga, Skopljak, Grabež, Babić – Tomanović, Tumbasević (od 80. Galić), Milićević (od 59. Rovčanin), Duronjić – Lukić (od 81. Šinković), Silađi.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter