Završetak posla treba da usledi u narednih nekoliko dana, preostalo je samo da se utanače sitnice.

Nema dileme da je El Fardu Ben jedan od bitnijih igrača u sistemu trenera Vladana Milojevića i kako je HotSport najavio Crvena zvezda mu je ponudila produžetak saradnje i prva runda razgovora uspešno je odrađena.


– Imali smo kratak i kontruktivan razgovor i postoji obostrano zadovoljstvo da produžimo ugovor koji Benu ističe u junu. Ne vidim problem da se posao uskoro odradi pošto mi je igrač rekao da bi voleo da ostane u klubu – poručiuo je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Ovaj posao čekaju i ‘Delije’ čiji je Ben ljubimac i igrač koji je zasluđan za mnoge uspehe prethodne dve godine kod kada je došao iz Olimpijakosa. Posle neodlaska u Dubaji izgleda da je to bilo sudbinsski važno da dođe do nastavka saradnje. Ostaje da se utanače sitnice i reprezentativac komorskih ostrva dobiće povišicu i njegov novi ugovor trebalo bi da važi do juna 2022. godine.

Jedan od planov kluba je da ekipu napuste u januaru neki igrači sa stranim pasošem, a ima vremena da se dva puta izmeri i onda preseče, a vaganje sledi do polovine decembra, kada se završava prvi deo sezone za crveno-bele na čak tri fronta.

FOTO: FK Crvena zvezda