3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Napadač je dobio ponudu da produži ugovor sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 30.10.19 u 23:59

Završetak posla treba da usledi u narednih nekoliko dana, preostalo je samo da se utanače sitnice.

Nema dileme da je El Fardu Ben jedan od bitnijih igrača u sistemu trenera Vladana Milojevića i kako je HotSport najavio Crvena zvezda mu je ponudila produžetak saradnje i prva runda razgovora uspešno je odrađena.

– Imali smo kratak i kontruktivan razgovor i postoji obostrano zadovoljstvo da produžimo ugovor koji Benu ističe u junu. Ne vidim problem da se posao uskoro odradi pošto mi je igrač rekao da bi voleo da ostane u klubu – poručiuo je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Ovaj posao čekaju i ‘Delije’ čiji je Ben ljubimac i igrač koji je zasluđan za mnoge uspehe prethodne dve godine kod kada je došao iz Olimpijakosa. Posle neodlaska u Dubaji izgleda da je to bilo sudbinsski važno da dođe do nastavka saradnje. Ostaje da se utanače sitnice i reprezentativac komorskih ostrva dobiće povišicu i njegov novi ugovor trebalo bi da važi do juna 2022. godine.

Jedan od planov kluba je da ekipu napuste u januaru neki igrači sa stranim pasošem, a ima vremena da se dva puta izmeri i onda preseče, a vaganje sledi do polovine decembra, kada se završava prvi deo sezone za crveno-bele na čak tri fronta.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Da, da Ben je bio zaslužan za mnoge uspehe Zvezde jer je toliko golova postigao iz penala, u SLS! Dobro sam u komentaru u HS rekao još pre meseca dana, da taj ne može nigde otići jer niko neće uzeti napadača od 32 godine, koji je je jako spor, neborben, koji nema duel i skok igru i koji nije prodoran jer nema dribling. Ali, Zvezdini spin doktori nastavljaju da obmanjuju javnost o mogućnostima Bena, koji je celog života bio na pozajmicama! Zna se da je Milojević lični menadžer Bena a ujedno je i njegov trener! Ko zna kakve su kombinacije oko njegovog ugovora a mladi igrači Zvezde kao Stanojev, Gavrić ili prvotimac Vukanović ne mogu dobiti šansu od ovog “kapitalca”, koji je brutalno forsiran i ima zagarantovano mesto! U bilo kojem timu na svetu, osim u Zvezdi, ovaj “kapitalac” bi sedeo na tribinama!

    0
    0
    Odgovori
      • A, boli te istina! Sve što sam rekao je živa istina, da Ben nije brz, da nije borben, da nema skok igru, da nema duel igru, da nije prodoran, da nema dribling, da ima 32 godine i da je celog života bio na pozajmicama. Je li istina da je brutalno forsiran u Zvezdi od strane doktora Milojevića i da ima unapred zagarantovano mesto u timu?! Šta ovde nije istina?! Istina je jedino to što se Zvezda srozala na najniže grane i nju sada posmatra kao juče protiv TSC svega 1700 gledalaca! Eto, vidiš gde nas je doveo dr Milojević sa njegovim “kapitalcima”!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter