5
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

SLS: Partizan nema ‘čuku’ za pobedu na Banovom brdu, Čukaričkom tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.19 u 17:24

Fudbaleri Čukaričkog i nakon dvanaestog meča u nizu ne znaju za poraz. Ovoga puta sa ‘brda’ je pao Partizan rezultatom 2:1.

Dobro je Čukarički otvorio meč i poveo, a u drugom poluvremenu zaigrao je Partizan znatno bolje, ali je ipak Čukarički smogao snage u završnici da iz kontre dođe do pobede 2:1 i nova tri boda. 

Već u 2. minutu imao je Partizan priliku da pripreti, nakon kornera lopta stiže na prvu stativu gde nije bio spreman da reaguje Strahinja Pavlović koga je lopta iznenadila. Već u narednom napadu Lokta stiže do Kajevića koji je uputio loptu ka golu, sa ivice šesnaesterca, ali je otišla lopta preko gola.

FOTO: Čukarički

Birmančević je u šestom minutu promešao odbranu Partizana i slalomom došao do peterca, a u presudnom momentu uspeo je da reaguje Urošević i spreči opasnost. Dva minuta potom šansa za Partizan, poslao je Suma upotrebljivu loptu do Sadika, koji je nakon solo akcije vukao loptu tridesetak metara, oprobao je udarac u suprotnu stranu, a lopta prolazi pored stative.

FOTO: Čukarički

Igrao se 15. minut. Bogosavac je poslao dobar centaršut na drugu stativu, Urošević je reagovao ispred Endijaea. Stefan Šapić doneo je radost domaćinu u 16. minutu. Docić je poslao loptu na prvu stativu, gde je spremno dočekao Šapić između grogiranih Miletića i Uroševića uspeo je igrač Čukaričkog glavom da prosledi loptu u Stojkovićevu stranu.

U 23. minutu Sadik je imao priliku da uposli Asana, ali je loše reagovao napadač Partizana i domaći otklanjaju opasnost. Birmančević je pokušao da proigra Tedića, ali je zakasnio njegov pas, bez opasnosti po golmana Partizana. Velika prilika za Partizan. Sadik šalje do Tošića na ivici šesnaesterca u 33. minutu, golman Petrović odlično reaguje. Tošić je dva minuta kasnije pokušao da proigra Sumu, ali je loše poslao loptu, usledila je kontra Veljka Birmančevića, a njegov udarac završio je iznad gola.

FOTO: Čukarički

Tedić i Birmančević odlično su kombinovali. Bivši fudbaler partizana pošao je ka šesnaestercu, vratio loptu Tediću koji je čekao na ‘kapici’ šesnaesterca, a njegov udarac zaustavio je Vladimir Stojković sjajnom paradom. Ulaskom Ivanovića i Šćekića Partizan je uspostavio igru. Birmančević je u 63. minutu pogrešio i namestio loptu Miletiću na šut, a odlično reaguje Petrović. U narednom minutu Natho je probao, ali Docić uspešno reaguje. Đorđe Ivanović je raspalio torpedo sa 20 metara iskosa, Petrović je probao da ukroti loptu, ali je bio nemoćan.

Imao je Ivanović u 84. minutu još jednu veliku priliku. Promašio je udarac glavom sa peterca. Odličan centaršut Sadika. Nakon kontre u 90. minutu odlično je reagovao domaći tim. Luka Stojanović je nakon kontre Partizana iskoristio veliku rupu u odbrani i doneo pobedu Čukaričkom nad favoritom u ovom meču. 

ČUKARIČKI – PARTIZAN 2:1  (1:0)
(Šapić 16, Stojanović 90 – Ivanović 69)

Stadion: Čukaričkog na Banovom brdu
Sudija: Nenad Minaković

Čukarički: Petrović – Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac – Docić – Birmančević, Kovać, Kajević (od 69. Stojanović), Endijaje (od 77. Vidosavljević) – Tedić

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić (od 71. Lakčević), Suma (pd 59. Šćekić), Asano (pd 59. Ivanović) – Sadik

FOTO: FK Čukarički 

0
0

5 Komentara

  1. SAVO DALI DADE OSTAVKU.
    AKO NISI DAJ I POVEDI
    AMATERA VAZURU. KO LI VAS DOVEDE. IDITE VEC
    JEDNOM I SPASITE NAS I
    PARTIZAN. I PRAVE NAVIJACE
    STE NAJURILI. DILUJETE SA !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa Miletićem,Uroševićem,Ostojićem,Zdjelarom,promašenim pojačanjima poput Asana,Sume,Tošića koji ne pruža ni 50% i nestručnim ljudima koji vode tim kao i ljudi poput Vazure i Vučelića koje je država poslala da kontrolišu Partizan nema se šta tražiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter