Jedan od najboljih stranaca u redovima Crvene zvezde spreman je na produžetak saradnje sa crveno-belima uprkos interesovanju stranih klubova.

Kako je HotSport juče najavio za El Fardu Bena postoji interesovanje Al Vahde iz Saudijske arabije i kineskog drugoligaša. Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde ‘preboleo’ je što ne može ove sezone da nastupa u Ligi šampiona, već samo na domaćoj sceni i ima viziju nastavka karijere.


– Želim da pomognem timu i ako ne igram u Ligi šampiona. Desilo se sve iznenada i našli smo se u cajtnotu. Preboleo sam što ne mogu da budem deo ekipe i to je život – ističe Ben.

Reprezentativac komorskih ostrva se odomaćio u Beogradu.

– Videćemo šta dalje, kada se završi ovaj deo sezone, a moja je želja da ostanem do leta. Klub se pita na čelu sa upravom i spreman sam da razgovaram oko produžetka ugovora – poručio je Ben.

I ova opcija je u planovima šampiona Srbije, kako smo juče najavili na godinu ili dve da nastave dalje posle leta, onda ukoliko usledi ponuda, da dođe do rastanka. Od kako je stigao u Zvezdu iz Olimpijakosa u Januaru 2018. godine, Ben je postao ljubimac navijača i doprineo je brojnim uspesima Crvene zvezde, a drugi je strelac tima iza Ričmonda Boaćija. Postali su sjajan tanem i uskoro se očekuje da budu zajedno na terenu.

FOTO: FK Crvena zvezda