5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SNAŽNA PORUKA ZVEZDINOG FUDBALERA: Ben je imao šta da kaže upravi Zvezde o odlasku iz kluba…

Objavljeno: 29.10.19 u 09:52

Jedan od najboljih stranaca u redovima Crvene zvezde spreman je na produžetak saradnje sa crveno-belima uprkos interesovanju stranih klubova.

Kako je HotSport juče najavio za El Fardu Bena postoji interesovanje Al Vahde iz Saudijske arabije i kineskog drugoligaša. Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde ‘preboleo’ je što ne može ove sezone da nastupa u Ligi šampiona, već samo na domaćoj sceni i ima viziju nastavka karijere.

– Želim da pomognem timu i ako ne igram u Ligi šampiona. Desilo se sve iznenada i našli smo se u cajtnotu. Preboleo sam što ne mogu da budem deo ekipe i to je život – ističe Ben.

Reprezentativac komorskih ostrva se odomaćio u Beogradu.

– Videćemo šta dalje, kada se završi ovaj deo sezone, a moja je želja da ostanem do leta. Klub se pita na čelu sa upravom i spreman sam da razgovaram oko produžetka ugovora – poručio je Ben.

I ova opcija je u planovima šampiona Srbije, kako smo juče najavili na godinu ili dve da nastave dalje posle leta, onda ukoliko usledi ponuda, da dođe do rastanka. Od kako je stigao u Zvezdu iz Olimpijakosa u Januaru 2018. godine, Ben je postao ljubimac navijača i doprineo je brojnim uspesima Crvene zvezde, a drugi je strelac tima iza Ričmonda Boaćija. Postali su sjajan tanem i uskoro se očekuje da budu zajedno na terenu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Niko ne traži nijednog igrača Crvene zvezde. nema ponuda, nema transfera, niko ne želi fudbalere koji se raduju lakrdijama od utakmica i igrajku godinama sklanjalice. Ko je zainteresovan za Bena? pa kad su ga vidjeli Arapi ekspresno su ga vratili odakle je došao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav trener, takav i igrač! Gde to može u normalnom svetu fudbala otići 32-godišnji Ben koji je operisan od brzine, borbenosti, skok igre, duel igre i driblinga odnosno prodornosti! Ostaće on u Zvezdi dokle ovde bude i Milojević, njegov lični menadžer i trener! Siguran sam da je neko drugi trener Zvezde da ovaj “kapitalac” ne bi ni markere za trening nosio!

    0
    0
    Odgovori
    • A Ben nas prosle godine uveo u Ligu Sampiona. Decko o cemu ti pricas. Pa naravno da nije ekstra igrac jer bi inace igrao u Spaniji ili gde vec ali za nase prilike odlican igrac. To se vidi kada ga uporedis sa La Para, Tomane, Mateo itd isti taj Miloje nas je uveo 3 puta zaredom u evropu a pre toga smo samo mastali o tome. Sve se brzo zaboravi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter