1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

PRODAJTE GA DOK JOŠ VREDI: Ovako španski mediji danas pišu o Luki Joviću.

Objavljeno: 29.10.19 u 12:04

Doveden je Luka Jović kao najskuplji napadač u Realu. Očekivanja navijača i javnosti bila su velika, a za sada ih nije opravdao Srbin.

‘As’ savetuje svoje čitaoce koji igraju ‘fantazi fudbal’ da ga se odreknu što pre dok još uvek ima neku vrednost.

Pod naslovom „Luka Jović ne koristi svoje šanse„, španski list opet je udario po Srbinu.

– Balkanski napadač ne uspeva da svojim poslednjim partijama ubedi Zinedina Zidana da ga duže drži u igri. Loša izdanja su jedan od razloga zbog kojih učesnici fantazi liga prodaju ranije odabrane igrače, a naravno i povrede su tu bitne. Međutim, ovaj napadač Reala ne koristi mnogo Zidanu, a i kada je na terenu ne pruža ono što se od njega očekuje, niti igra kako je to činio prošle sezone. Njegova vrednost pada od početka prvenstva, pa je bolje da ga prodate što pre, nego kasnije, kada bude vredeo još manje – piše „As“.

Jović je do sada odigrao sedam mečeva u prvenstvu i dva u Ligi šampiona. Tri puta bio je starter. Podsetimo, u ovom periodu u dresu Ajntrahta prošle sezone imao je deset postignutih pogodaka.

0
0

1 Komentara

  1. Pustite momka da poveže barem tri utakmice po 90 minuta i rešetaće kao NIKAD. ALI bez maksimalne podrške od trenera i kluba… sportski gledano je Real najgori mogući klub za jednog mladog talenta poput njega ALI UGOVOR MU JE POMASAN!!! Tako da, ili da isforsiraju sav njegov potencijal I DA GA PUSTE U STARTNU POSTAVU ! 3 do 4 utakmice CELE ili neka ih on izmuze do kraja! Na Realu je potez…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter