0
Evropske lige

NEMA KRAJA: Vranješ pred novom suspenzijom zbog Cece i Karleuše, Krstičić takođe na tapetu!

Objavljeno: 29.10.19 u 16:44

Loši rezultati AEK-a najskuplje će koštati fudbalere sa ovih prostora Ognjena Vranješa, Nenada Krstičića, Marka Livaju, Anela Šabanadžovića i Miloša Deletića.

Upravi žuto-crnih je prekipelo, rezultati AEK-a su očajni, a posle poraza od gradskog rivala Olimpijakosa borba za Ligu šampiona i titulu je postala san. Prvi čovek Atinjana Dimitris Selanaidis i sportski direktor Ilija Ivić rešili su da kazne igrače, pre svega ove iz bivše Juge koji se provode umesto da ginu na terenu.

Prvi na tapetu je bosanski štoper i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ. On iz nedelje u nedelju pravi ispade. Prvo je organizovao skupocenu žurku na kojoj je pevala Ceca Ražnatović, uveče je po klubovima, a kap koja je prelila čašu jeste njegova svađa sa pristalicama Olimpijakosa.

Naime, navijači crveno-belih su se podsmevali Vranješu oko afere sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom posle čega je on odgovorio preko društvenih mreža:

– Možete samo da masturbirate na ovu ku*vu – odgovorio je Vranješ.

To se ljudima iz kluba nije svidelo, te je Ognjen Vranješ mesec dana udaljen iz prvog tima. Pored njega zbog provoda u kasne sate novčano su kažnjeni Nenad Krstičić, Marka Livaja, Anel Šabanadžović i Miloša Deletić.

Spekuliše se da je Nenad Krstičić nezadovoljan u Atini i da bi posle godinu dana mogo nazad u Crvenu zvezdu.

NAJBOLJE SPORTSKE VESTI PRATITE NA NAJPOPULARNIJOJ SPORTSKOJ INSTAGRAM STRANICI – HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter