0
Domaći fudbal

Superliga Srbije

VANERDNO KOLO SLS U SREDU: Evo kada igraju Crvena zvezda i Partizan

Objavljeno: 28.10.19 u 12:00

Vandredno 14. kolo Superlige Srbije igra se u sredu kada je na programu osam mečeva od kojih se dva igraju u popodnevnim, a šest u večernjim satima.

Derbi kola igra se na Banovom Brdu gde drugoplasirani Čukarički dočekuje Partizan. Ta utakmica na programu je od 15.30. U istom terminu igraće se derbi juga Srbije između niškog Radničkog i surduličkog Radnika.

Crvena zvezda u 18 časova u još jednom malom derbiju na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje najprijatnije iznenađenje lige TSC iz Bačke Topole. Tim iz Vojvodine je iznenadio Partizan u Humskoj, te će biti zanimljivo videti ih protiv crveno-belih.

U istom terminu Vojvodina dočekuje Inđiju, dok će na severu zemlje igrati još Spartak iz Subotice i Mačva. Beogradsi opštinski derbi igraju Voždvac i Rad, dok će na zapadu Srbije snage odmeriti Javor i Proleter, to jest Mladost i Napredak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter