0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

SEJDUB SUMA: Greške ne smeju da nam se događaju, borimo se za prvo mesto! Partizan uvek ide na pobedu

Objavljeno: 28.10.19 u 11:10

Meč 13.kola Linglong Tire SLS FK Partizan – FK Spartak završen je rezultatom 4:0 u korist crno-belih. U listu strelaca upisali su se Natho (17′),Sadik (39′),Suma (41′),Ivanović (77′).

Zapaženu ulogu imao je Sejdub Suma

– Danas se zaista osećamo dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebali smo opet sebi da vratimo samopouzdanje i da se dokažemo i pred sobom i pred domaćom publikom i uspeli smo u tome.

Koliko je važno što ste ovaj meč dobili, jer obično posle velikih mečeva ili reprezentativne pauze olako prosipate bodove?

– Apsolutno smo svesni da to više ne sme da nam se dešava. Moramo stalno da držimo drugo mesto da bismo napadali prvo mesto, to je naš cilj!

Primetno je da na ovoj utakmici nije bilo sebičnosti kod igrača u želji da samo oni postignu gol?

– To je dobro za tim. Mislim da baš treba da igramo kao što smo danas gde nismo bili sebični i gde su asistirali drugi Nathu i Sadiku i to je dobar signal za sve u timu.

Veoma težak raspored sa Čukaričkim i Vojvodinom narednih 6 dana?

– Mi smo Partizan, tamo idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja.

Publika te voli i kad daješ golove i kad promašiš šanse? Da li se osećaš kao zvezda?

– Ja nisam zvezda, ima nas nekoliko koje publika posebno voli. Svako ima svoje ljubimce i to je normalno.

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter