3
Evrokupovi

SOLSKJER JOŠ JEDNOM O GROBARIMA: Onakva atmosfera ne postoji u Premijer ligi!

Objavljeno: 27.10.19 u 11:55

Menadžer Mančester junajteda još uvek je pod utiscima iz meča koji su ‘crveni đavoli’ odigrali u četvrtak uveče protiv Partizana u Ligi Evrope.

Mančester jeste osvojio tri boda, ali je bio nadigran, što je posle meča i priznao norveški stručnjak. U najavi meča Premijer lige protiv Noriča, govorio je i o atmosferi koju su priredili navijači Partizana.

– Kad igramo utakmice Premijer lige ne suočavamo se sa atmosferom kakva je bila u Beogradu. Smatram da je u onakvom ambijentu našim talentima, Brendonu Vilijamsu i Džejmsu Garneru, poraslo samopouzdanje tokom 90 minuta. Posle onoga kako su dobro odigrali pred zastrašujućom publikom u četvrtak ne bi smeli da imaju problema da gostuju bilo gde u Engleskoj – rekao je Solskjer.

Potom je objasnio.

– Publika je bila glasna i neprijateljski raspoložena, ali nijednog trenutka naši momci se nisu uplašili. Sve je to deo odrastanja. Stvarno verujem da smo posle gostovanja u Beogradu dobili dva igrača za Premijer ligu. Nemam nikakvu dilemu da bi trebalo da igraju protiv Noriča danas – zaključio je Solskjer.

0
0

3 Komentara

  1. MORE BOLJE REZULTATI
    NEGO ATMOSVERA. KAKVA
    VAJDA IMAMO OD TOGA.
    EH DA IMAMO NJIHOVE
    FUDBALERE. PA NEKA
    STADION BUDE PRAZAN.
    A STA MI GLEDAMO :SADIKA
    I VAZURU. MARS BRE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter