5
Domaći fudbal

HUMSKA VIČE: Šta učini crni Sadiče?! Svi promašaji Nigerijca i gol protiv Spartaka (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.19 u 16:44

Fudbaleri Partizana igraju protiv Spartaka iz Subotice na stadionu u Humskoj.

Dosta uzbuđenja viđeno je u dosadašnjem toku meča koji su odigrali crno-beli protiv subotičkih goluba. U promašajima prednjači Umar Sadik koji ozbiljno preti da promašajima konkuriše Aleksandru Miljkoviću koji je imao karakteristične promašaje u dresu Partizana.

Prvi promašaj Sadika u 12. minutu, Sadik je izašao jedan na jedan sa golmanom Spartaka, imao je vremena da uputi udarac ka golu, a na kraju je odbrana gostiju uspela da ga izblokira.

Tri minuta kasnije, odlično je Suma proigrao Sadika, a Nigerijac je promašio nepromašivo, odnosno pogodio je stativu iz situacije u kojoj je teže promašiti gol nego pogoditi.

Treća situacija prethodila je golu crno-belih. Šutirao je Asano u 17. minutu. Šutirao je Asano, golman Spartaka Dokić je odlično reagovao, odbitak pada Sadiku na glavu, ali je lopta uspela da ga preskoči i završi kod Natha…

Iskupio se Sadik u završnici poluvremena kada je povisio na 2:0 za Partizan. 

0
0

5 Komentara

  1. Ti si baba buoa sekundarac.n8je vas sramota vi da se jsvite i pricate o sudjenju…..e vam je direktor dr . Terzic?jel doso sa usavrsavanja sa oksforda?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter