2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ PROGOVORIO O JOVIĆU: Jednostavno, napustio nas je, niko ga nije oterao! Zna se šta je patriotska odgovornost

Objavljeno: 26.10.19 u 10:29

Luka Jović suočava se sa teškim periodom u karijeri, a selektor Ljubiša Tumbaković progovorio je o njegovom nepozivanju u reprezentaciju.

Tumbaković ne računa na jovića, a mnogo se polemike vodilo oko toga zbog čega nije pozvan na prethodne duele, a selektor je otkrio šta se navodno dogodilo.

– Ja sam samo čovek koji radi svoj posao i koji ga radi jako dugo! Luka Jović je mlad dečko i ispred njega je karijera, ali sa druge strane on i nije mlad, on je punih sedam godina profesionalac! Jednostavno, kriterijum profesionalnih fudbalera se znaju, a i neka patriotska odgovornost se takođe zna. Tako da sam ja jednostavno pratio deo svog posla, to je deo moje profesionalne odgovornosti i deo onoga za šta sam ja zadužen. On je jednostavno napustio pripreme, niti je njega neko oterao, niti povisio ton na njega, jednostavno to se desilo, on nas je napustio – rekao je Tumbaković za „Alo“.

Tumbaković je istakao da je spreman da razgovara sa Jovićem.

– Čekam da se Luka vrati kad on bude shvatio da treba da porazgovaramo, ja sam tu naravno – zaključio je Tumbaković.

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. Svi su sujetni. Znaci Tumba ceka da se Jovic javi. Pa ko je tu trener. Tumba treba da ga nazove i pita jel hoce da igra. Ako hoce onda da se ne ponavlja ovako nesto. A ne kao tetica preko novina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter