0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Hebei do pobede sa bele tačke u petom minutu nadoknade, novi poraz ‘Piksija’

Objavljeno: 26.10.19 u 11:32

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Hebei i Gvangžu RF, a domaći su do pobede došli u završnici sa bele tačke.

Fudbaleri Hebeia morali su da se namuče protiv Gvangžu RF-a kako bi upisali pobedu za mirnu završnicu sezone. domaćin je slavio sa 2:1, a pobedonosni gol domaći su postigli u petom minutu nadoknade sa bele tačke. Meč je bio produžen dvanaest minuta. 

Već u 8. minutu domaći su mogli do vođstva nakon igranja rukom u šesnaestercu jednog od defanzivaca Guangžua Sudija Ai je pokazao na belu tačku. Izvođač najstrože kazne bio je Havijer Maskerano, a Čeng Julei je pročitao njegovu nameru i ‘skinuo’ mu penal.

Gosti su do vođstva došli golom u 38. minutu Tang Miao je ispucao loptu ispred svog šesnaesterca ispred kaznenog prostora Hebeia, Eran Zahavi je u duelu sa odbranom izašao kao pobednik i došao je u priliku da zatrese mrežu domaćina za 1:0.

Uspeli su domaći da nakon lepe akcije izjednače u 69. minutu, kombinovali su igrači Hebeia, na kraju je Vang Kuming centrirao, a Markao je u petercu bio najviši u skoku i uspeo je da savlada Čenga

Nakon kornera Jin je srušio fudbalera Hebeia u šesnaestercu, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač bio je Markao koji je postavio konačnih 2:1. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

SUPERLIGA KINE 27. kolo

Čongking Lifan – Šangaj Šenhua 1:0 (1:0)
(Alan 17 pen)

Subota:

Hebei – Gvangžu RF 2:1 (0:1)
(Markao 69, 90+5 pen – Zahavi 38)

13.35 Peking Gvan – Tjanjin Teda
13.35 Šenžen – Vuhan Žal

Nedelja

08.30 Tjanjin Tianaj – Peking Rene
12.35 Gvangžu Evergrande – Henan Jianje
12.35 Đangsu Suning – Šandong Luneng
12.35 Šangaj SIPG – Dalijan Jifang

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter