0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

NOVI ZADATAK: Zvezda sa standardnim promenama juri pobedu u Surdulici

Objavljeno: 26.10.19 u 10:13

Jedini cilj posle debakla u Londonu je da se upišu tri boda, a priliku treba da od starta dobije Mirko Ivanić.

Ispiti na tri fronta se nižu, a najvažniji kolosek za Crvenu zvezdu je prvenstvo i cilj je da se danas uspešno sa tri boda napusti Surdulica. Tradicija je na strani beogradskog giganta koji na crtu Radniku izlazi uzdrman posle debakla u Londonu i uslediće standardne promene u starnoj postavi.

Kako je najavio HotSport napad će predvoditi Milan Pavkov, a spreman je posle problema sa povreodm i Mirko Ivanić da zameni kapitena Marka Marina. Veliki broj mečeva upisao je i Milan Borjan i očekuje se da između stativa bude Zoran Popović, a da ulogu desnog beka dobije Milan Gajić koji je golom prošle sezone doneo pobedu šampionu Srbije.

Sa Totenhemom nije igrao Dušan Jovančić i pored njega nastupiće Njegoš Petrović ili Hoze Kanjas. Španac posle nekoliko nedeljaj pauze nije u ritmu, a potreban je ekipi za finiš jesenjeg dela sezone. Napad će predvoditi Milan Pavkov, a u kombinaciji nisu Ričmond Boaći i Portugalac Tomane.

Projektovan sastav: Popović, Gajić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas (Petrović), Jovančić, Vukanović, Ben, Ivanić, Pavkov.

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter