1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

KOLIKO ĆE OVAJ POTEZ KOŠTATI PARTIZAN: Pojavio se snimak navijača koji otima zastavu Junajteda (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.19 u 14:12

Navijači Partizana su oduzeli šest zastava ‘crvenim đavolima’ u Beogradu. Jedna je završila u njihovom posedu pred početak meča.

Naime, navijač iz frakcije ‘Partizanovci’ je pred početak meča utrčao na atletsku stazu, pričao tribini na kojoj su bili smešteni gostujući navijači i oteo im je zastavu sa ograde, uprkos jakim snagama obezbeđenja koje je bilo u neposrednoj blizini.

Prešao je atletskom stazom čitavu severnu tribinu, preskočio preko ograde na istočnoj, a pripadnici ‘Partizanovaca’ dočekali su ga ovacijama kao heroja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hrabri crno-beli NEZASLUŽENO izgubili od Crvenih đavola u paklu Humske!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pretrčao je atletskom stazom čitavu severnu tribinu, da bi se zatim popeo na ogradu istočne tribine, gde su ga pripadnici njegove grupe dočekali ovacijama.

Za svaki slučaj je još nekoliko Grobara sišlo na atletsku stazu da mu budu ‘pojačanje’ ukoliko ga neko od redara ili policije presretne u trku ka tribini, a kada su shvatili za time neće biti potrebe, zajedno su se vratili na tribinu.

Delegat je nakon meča u zvaničnu belešku uneo primedbu zbog šetanja navijača na atletskoj stazi, te će gotovo sigurno ovaj potez koštati Partizan. 

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter