5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PARTIZAN PONOVO NA UDARU: Solskjer je pohvalio ‘Grobare’, ne i delegat iz Belgije

Objavljeno: 25.10.19 u 12:02

Nova evropski fudbalski spektakl u Beogradu i nova strepnja oko kazne od strane UEFA, ovoga puta nije reč o FARE posmatraču, već samom delegatu.

Spektakl u Humskoj sinoć! Oko 30 hiljada navijača Partizana napravilo je atmosferu za pamćenje. Nosili su ‘Grobari’ svoje miljenike koji nisu imali dovoljno sreće da izvojevaju bolji rezultat. Ipak, zbog ispada pojedinaca Partizan čeka nova kazna.

Naime, delegat utakmice Tibo de Gent iz Belgije upisao je tri stavke u svoj ‘tefter’. Prva je zakrčene stepenice stadiona u Humskoj što je samo novčana kazna i očekivana, jer je stadion bio dupke pun. Veći problem bi mogao da bude taj što je upisano da su navijači preskakali ogradu i šetali atletskom stazom. Baš kao i gađanje sudija iz Španije tokom poluvremena raznim predmetima.

Odluka je na Disciplinskoj komisiji UEFA, a ostaje nada da će se sve završiti na otvaranju kase.

0
0

5 Komentara

  1. Kada se vidi da sudije NEMAJU isti kriterijum za nogate klubove i za manje bogate,ovo takmicemje nema nikakav smisao,dalo se i videti sinoc,kada onaj coravi sudija nije dosudio cist penal kao suza za partizan,da je nilo suprotno i da je partizanov igrac odigrao tako bas se pitam dali bi tako ISTO odreagovao!!????

    0
    0
    Odgovori
  2. Napraviti se regionalna liga kao u kosarci. A ovo vise ne igrati, nek igraju oni tu ligu 2.Jer kad se pogleda kako se guraju pojedini klubovi u evropskim takmicenjima ni ne cudi sto mi imamo ligu kakvu imamo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Trebao je i da zapise, kreten napravio nepravdu na sudjenju, kad vidim kolike nepravde u sportu, nama ljudi uopste netreba EU, niti ista od njih a pogotovo sportasenje, nego da se udruze, Rusija, Kina i Srbija i tu napraviti odlicno takmicenje od ovih blentavaca nema nista, cist su propalitet, i lebac koji jedu ne zasluzuju ni to, pozzzz.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nikada se ovaj narod nece nauciti pameti, isto kao i ljidi koji vode nase klubove i organizuju ovakve spektakle jer pravila su pravila, kako na Nou Kampu a tako i na Topcideru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter