13
Domaći fudbal

MILORAD VUČELIĆ: Kao da je sudija iz jednog nama dobro poznatog prvenstva juče zalutao u Humsku!

Objavljeno: 25.10.19 u 11:32

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić nije mogao da se otme utisku da su crno-beli nadigrali jedan od najbogatijih klubova sveta i da su bodove izgubili zahvaljujući suđenju.

On je u razgovoru za TV Partizan čestitao fudbalerima na dobroj partiji uz žal što nije osvojen bar neki bod.

– Čestitam fudbalerima Partizana, stručnom štabu, igrali su izvanredno, bili nadmoćni, bili smo bolji od Mančestera. Nažalost, izgubili smo golom iz penala i jedino što je izgledalo loše jeste da je neki sudija, iz nama poznatog prvenstva, zalutao da sudi ovu utakmicu i Partizan oštetio za čist penal. Ali, ja ne mogu da se otmem utisku, ipak je to najveći klub na svetu, da je Partizan dominirao i bio bolji tim na terenu – rekao je Vučelić.

Prvi čovek ‘parnog valjka’ je dodao da je Serhio Romero bio sjajan na golu ‘crvenih đavola’.

– Golman im je bio čudesan, odbranio je zicer Asanu pred kraj, imali smo i stativu. Eto, naša poslovična neefikanost u Evropi. Zadovoljan sam, iako smo izgubili. Očekivao sam nerešeno, da vam iskreno kažem, ali Partizan je imponovao, Partizan ima igru, Partizan igra fudbal. Ovako se igra fudbal.

Partizan na ‘Old Traford’ neće ići sa belom zastavom.

– Naravno da možemo da se suprostavimo i u Mančesteru. Ako budemo ovako igrali, a nema razloga da ne igramo tako, biće još motivisaniji. Očekujem da ćemo u ostalim evropskim utakmicama biti isto ovako ambiociozni i ako budemo igrali ovako, biće i razloga za sreću i slavlje. Dominirati nad jednim Mančester junajtedom koji je jedan od najbogatijih i najuspešnijih klubova na svetu – rekao je Milorad Vučelić.

0
0

13 Komentara

  1. Mnogi svetski, pa i najveći klubovi su po nekada što namerno , što greškom oštećeni od sudija, ali niko ne cvili kao Partizan i grobari.

    0
    0
    Odgovori
  2. Budite srećništo niste naletjeli na Petah Tikvu, Šamrok, Dinamo Zagreb…inače puna mreža „bubamari“. ha ha

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi sanjaju Zvezdu…Njima je Zvezda nocna mora postala. Vide da to pali kod navijaca i da im takve price cuvaju fotelej.A dug Partizana neka ga,neka raste…Propagandom do titule…FK Postenje iz Humske. Zvezda da pripazi da ne posalju lazne navijace na stadion protiv Totenhema ili Bajerna,ne bi me cudilo da se i time bave ne bi li Zvezdu nekako izbacili da bi oni igrali ligu sampiona. Odu u UEFA da se zale na svoju kaznu oni drukaju Zvezdu. Nigde u svetu nema,nezabelezen slucaj da jedan klub druka u UEFA-i drugi klub iz svoje zemlje. Time se moze pretpostaviti da su najverovatnije oni proslogodisnji lazni dousnici.Vidite cime se sve bave.Secate se montiranog snimka sa upravom Vojvodine od strane ovog coveka gde kao neko govori “pusticemo Zvezdu“,taj neko sedeo je citavu utakmicu pored Vucelica i niko nije znao ko je covek.Verovatno neki kasper pa ga niko nije video vec samo cuo.Ne bi me iznenadilo i da one smesne sudije Zvezdi namerno sviraju one smesne penale ne bi li se propaganda predstavila uspesnom.Nadam se samo da su ljudi iz Zvezde naucili na greskama u sezoni 2016/17

    0
    0
    Odgovori
  4. Vučelicu kako to da sve sudije iz naseg prvenstva pa i iz evrope sude na stetu tvog malog kluba to bas nije posteno mora da je tu Terzic stavio svoje prste,,, naravno tvoj mali klub je najbolji čak bolji i od jednog Mančestera samo sto vas jebu rezultati i matematika,,, u stanju ste od muve napraviti medvjeda samo do bi opstali na toj udobnoj fotelji i zamajavali ove jadne grobare a dabi lakse sa njima manipulisali podijelili ste ih u tri grupe,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovde je sudija jednostavno zazmurio i pravio se da nije nista video,tako je to kad neki siroti klub igra evropu,ovde se gledalo samo ko je finansijski jaci,mancester je srecno dosao do pobede IZ PENALA,da je igrao jos dva dana ne bi mogao iz igre da postigne pogodak,penal u ovom duelu NIKAKO nije smeo da se svira za partizan,jer su i oni svesni da bi u suprotnom mancester izgubio ovaj mec,sve bi se okrenulo da je sviran bar jedan penal od dva OCIGLEDNA!!!!!da je bio var sve bi bilo drugacije!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Zarko idi popij limundzadu i nacepaj drva nekoj babi, nisi ti za ovo, Vucelane treba nama evropska takmicenja, nama treba bolje od toga, sa drugim zemljama osnovati takmicenje i iskljuciti se od ovakvih propaliteta, kretena na sve strane, sacuvaj nas Boze od njih,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Znači istupate iz LE iz ling long lige i vraćate pasoš.Neznam sa kojim zemljama ćete osnovati novo takmičenje, možda sa nekim zemljama iz afrike ako vas budu hteli. Samo vi istupite već jednom dosta više lažnih obećanja pa ispunite ih većjednom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter