8
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

ENGLEZI SE PODSMEVALI PARTIZANU: Pogledajte šta su ‘zapazili’, a zapravo, oni su ispali smešni! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.19 u 23:55

Gaf engleskog ‘Sana’, zbog čega su dobili mnoštvo negativnih komentara.

Znamo da engleski mediji često jure senzaciju, a jednu takvu pokušali su da ‘iskreiraju’ pred sam meč Partizana i Mančester junajteda u Beogradu.

Na predstavljanju ekipa na stadionu u Humskoj su bila ispisana imena igrača kako se ona izgovaraju i pišu na srpskom jeziku, a tome je ‘San’ pokušao da se podsmeva.

Međutim, komentari na tom tvitu pokazali su da su jedinu grešku napravili upravo administratori Tviter profila ovog svetski poznatog magazina.

0
0

8 Komentara

  1. Srbi su mi veoma dragi ljudi, sve super i pet, osim taj piši kao što govoriš je za ubit se. Najviše puta čovek ne zna o kome je reč i mislim da bi trebali pisati imena i prezimena u originalnom obliku.

    0
    0
    Odgovori
  2. A zasto ne podjemo samo od sebe! Sta nas briga kakvi su oni? Ali pisanje imena na svoju ruku a ne kako ljudima stoji u pasosu stvarno nije normalno. Ni ja ne bih voleo da vidim da mi napisu ime Dragons a zovem se Dragan. Imena bi morali pisati u originalu i ovde su Englezi u pravu. I dobro je sto su to sa humorom ispratili zato sto bi mene ljutilo da mi iskrive ime i napisu po njihovom.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobar komentar, potpuno se slazem. Pisanje imena stranih igraca na njima nepoznatim pismu je nepostovanje gostiju, krajnje neprofesionalno, bilo nam to milo ili ne.Veliki propust Partizana.

      0
      0
      Odgovori
  3. To je stoka prepotentna. Imao sam prilike da budem u toj zemlji nekolio meseci i od njih ne čudi ništa. Sve njihovo je najbolje, oni su najpametniji, sne naj naj…. Ne kapiraju oni da postoje i druga pisma, da ne pišu i ne govore svi njihovim jezikom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter