8
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

DOBRA I LOŠA VEST ZA ‘DELIJE’: Zvezda jača u Surdulici za napadača, ali…

Objavljeno: 25.10.19 u 10:28

Jedan napadač Crvene zvezde nije bio u kombinaciji za tim u utakmicama sa Radom i Totenhemom, ali se sada vraća na teren.

Evropska „petica“ od Totenhema u Londonu je arhivirana za Crvenu zvezdu i sledi selidba na domaći kolosek. Trener Vladan Milojević posle današnjeg treninga odrediće putnike za meč sa Radnikom u Surdulici, a kako saznaje HotSport na spisku posle dva meča pauze nalazi se El Fardu Ben. Napadač je zbog napornog puta i nastupa za Komorska ostrva preskočio meč sa Radom, a za Ligu šamoiona nije licenciran tako da je potpuno spreman da odradi domaće zadatke.

Pored El Fardua Bena, čija je pozicija „cementirana“, Ričmond Boaći nije spreman. Povreda lista je sanirana, ali je potrebno uhvatiti ritam i šanse nisu velike da se nađe u autobusu za jug Srbije.

Zbog ograničenog broja stranaca moraće da dođe do dodatnih rotacija, a ostaje da Vladan Milojević dobro izvaga, pošto slede mečevi svaka tri dana do revanša sa Totenhemom 6. novembra na stadionu „Rajko Mitić“.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

8 Komentara

  1. U današnje vreme nema ničeg dobrog kada je moja Zvezda u pitanju a loše je to što se poznati opsenar u lažnoj trenerci šefa struke i dalje nalazi na mestu za koje nije dorastao, zajedno sa svojim škart-strancima koje je lično doveo i skautirao. Videli smo koliko može lažni opsenar sa svojim škart-strancima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema šanse da će Milojević preuzeti krivicu na sebe za jedan od najtežih poraza Zvezde u Evropi, ali on zaboravlja da je on taj koji priprema psihički i taktički ekipu! On je već arhivirao ovaj debakl, ali nismo mi koji navijamo za Zvezdu! Šta on misli da će ovakvim izjavama kao za teletabise izrelativizirati ovu bruku od Zvezdine igre! Ova bruka u Londonu je samo prirodan sled utakmica protiv Napretka, Inđije, Rada, Partizana, Bajerna! Alo, Milojeviću osvesti se malo, spusti se na zemlju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter