0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DEJAN ZUKIĆ: Vošino sam dete, da li dalje treba da govorim koliko mi je drago što sam bio kapiten!

Objavljeno: 25.10.19 u 13:10

Relativno lako fudbaleri Vojvodine su se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na „Karađorđu“ rezultatom 4:0 (2:0) pobedili ekipu Sinđelića iz Beograda.

Na ovom meču, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović je odlučio da odmori nekoliko igrača koji igraju standardno ove sezone, ali to se nije osetilo u igri Vošinog tima, koji je od prvog do poslednjeg trenutka kontrolisao sva zbivanja na terenu.

Centralna figura utakmice u sredu bio je omladinski reprezentativac Srbije Dejan Zukić (18), koji se istakao sa dva gola i jednom asistencijom.

– Dobro smo trenirali uoči te utakmice i mnogo smo razgovarali o samom meču, tako da smo potpuno spremni dočekali taj susret. Zbog činjenice da igra u Prvoj ligi Srbije, svi su mislili da ćemo lako savladati Sinđelić, ali bili smo svesni da, ako ne budemo dali 100 posto svojih mogućnosti, možemo da imamo vrlo težak zadatak pred sobom. Ipak, to se nije dogodilo i zadovoljan sam zbog plasmana u narednu rundu takmičenja – kaže Zukić.

Na ovoj utakmici, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović ukazao mu je čast time što mu je, iako ima tek 18 godina, dozvolio da na ovom meču kao kapiten predvodi saigrače.

– Ja sam Vošino dete i od malih nogu sam u ovom klubu, te mi je jako drago zbog toga što mi je šef ukazao poverenje i dao mi da budem kapiten tima protiv Sinđelića. To me je samo još više motivisalo i srećan sam zbog toga što sam uspeo da postignem dva gola pred našom publikom. Nadam se da su i oni bili zadovoljni onim što su videli – napominje Zukić.

Već u subotu, ponovo u 18 časova, Voša će u 13. kolu Super lige Srbije dočekati Javor iz Ivanjice.

– I pred ovaj meč, verovatno će mnogi reći kako smo veliki favoriti i kako ćemo lako doći do trijumfa, ali da bismo uopšte došli do bilo kakve pobede, moraćemo ponovo da uložimo maksimum borbe i zalaganja. Bukvalno, svako od nas mora da pogine za svoje saigrače na terenu, jer samo tako možemo da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima ove sezone. U svakom slučaju, možemo i moramo do pobede – istakao je Zukić.

Ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever preuzimati u šopu navijača Vojvodine na severnoj tribini stadiona.

Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice. Takođe, za ovu utakmicu važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter