2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

UROŠEVIĆ: Bio je večeras sjajan ambijent! Tošić: Nikada nije lepo kada izgubimo, sudija je mogao da svira penal!

Objavljeno: 24.10.19 u 21:37

Partizan je pretrpeo poraz u trećem kolu Lige Evrope. Tri boda iz Humske odneo je Mančester junajted, a ne bi bilo nezasluženo i da su timovi večeras podelili bodove.

Nakon meča pred medije su izašli Slobodan Urošević i Zoran Tošić.

– Priuštili smo navijačima lepu utakmicu. Možda je moglo da bude više golova. Navijači su prepoznali da smo se borili i nagradili nas ovacijama. Mislim da smo mogli makar do boda, glupo je reći i do pobede, ali mislim da smo zaslužili izjednačenje – rekao je Urošević.

Potom je govorio o atmosferi.

– Sjajan je osećaj igrati protiv ovakvih igrača. Videli ste o kakvim se fudbalerima radi, ambijent je večeras bio sjajan – ističe Urošević.

U L grupi je i dalje sve otvoreno, Partizan je pao na treću poziciju nakon večerašnjeg meča.

– Borićemo se sa AZ-om tamo za prolaz, posle ćemo imati i Astanu kod nas. Videćemo, ako prođemo super, ako ne, šta je tu je… – rekao je Urošević.

U centru pažnje večeras našao se Zoran Tošić koji je nastupao za oba tima.

– Nije nikada dobro kada se izgubi. Bez obzira što je takva ekipa. Za razliku od prethodnih utakmica nema šta da se prebaci, momci su dali maksimum. Pokušali smo da izjednačimo. Možda je mogao da svira taj penal, ali nije. Nekada svtarno ne možemo da budemo u svakoj utakmici na nivou. Igrali smo protiv tima sa brzim napadačima, dobro su stajali u bloku, morlai smo da stojimo usko, mislim da je publika uživala – rekao je on.

Sudija je večeras navukao gnev navijača ne sviravši penal za crno-bele.

– Znali smo da španski sudija manje trpi grubu igru, ali bio sam blizu Miletića učinilo mi se da je igrao rukom. Da je pokazao za belu tacku, mislim da bi to bilo zasluženo – rekao je Tošić.

Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa

FOTO: FK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Видим и Тошић и Здјелар и сви говоре да је судија ,,могао” да свира?!? Ало људи, морао је. Правила су таква да ако му је и нокат окрзнула, МОРА ДА ГА СВИРА. Е сад што није то је друга прича. Али говорите да је морао, а не могао. Није ни чудо што нас нико не поштује.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter