7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

STOJKOVIĆ: Bili smo bolji, a izgubili smo! Miletić: Oštećeni smo, bio je penal!

Objavljeno: 24.10.19 u 21:06

Partizan je danas poražen, ali je utisak da se nije obrukao protiv Mančester Junajteda.

Gosti su u trećem kolu Lige Evrope savladali Partizan sa 1:0, a nakon meča izneli su svoje utiske Vladimir Stojković i Nemanja Miletić.

– Sigurno je, kao i mnogo puta do sada, videli smo da u fudbalu ne pobedi uvek bolji. Po ko zna koji put nam se desilo da smo bili bolji, a izgubili smo. Danas svi mogu da se slože da smo bili bolji od Mančestera, ukoliko nastavimo ovako, nema zime. Videli ste koliko smo imali šansi, pogotovo pri kraju utakmice. Pritiskali smo ih kad god smo mogli i kad god smo imali prostora. navijači su uživali i to je pokazatelj da smo bili bolji. Nadam se da ćemo im vratiti za dve nedelje – rekao je Stojković. 

Nemanja Miletić je istakao da žali što Partizan nije došao do pozitivnog rezultata.

– Ne znam šta bih rekao, velika je žal što nismo imali pozitivan rezultat. Penal je odlučio. Nisam siguran da li je bio dok ne vidim snimak. Bili su bolji samo za jedan gol, imali smo dosta šansi i pokazali smo da možemo da se nosimo sa mančesterom. Mislim da smo bili dobri. Voleo bih da se zahvalim divnoj publici.

Sporna situacija viđena je u 67. minutu kada je Miletić glavom uputio loptu ka golu, a zaustavio ju je Vilijams.

– Ja sam siguran da je igrao rukom. Udario sam loptu glavom, a sudija to nije video. Mislim da smo oštećeni, ali mislim da treba podignute glave da idemo u Englesku – zaključak je Miletića.

0
0

7 Komentara

    • Ma Terza Magio sve namestio.
      I njima penal i da patlidzanu ne sviraju.
      Komedija od ekipe. Izgubili od 5 omladinaca i njihovih roditelja ili nekih simpatizera kluba nisam siguran ko su ostali „igraci“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter