2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

MILOŠEVIĆ: Pokazali smo da možemo da budemo civilizovani! Solsker: Navijači su neverovatni, treba da se ponose Partizanom!

Objavljeno: 24.10.19 u 22:26

Treneri Partizana i Mančester Junajteda nakon meča stali su pred novinare i izneli utiske o igri svojih pulena, ali i navijača.

Savo Milošević čestitao je protivniku na pobedi i izneo svoje viđenje utakmice.

– Čestitke Mančesteru na pobedi i još veće čestitke mojim momcima na onome što su prikazali večeras tokom svih 90 minuta. Nije lako biti ravnopravan ili možda u većem delu meča i bolji protivnik od ovakve ekipe Mančestera. Videli ste da su to neke druge brzine, ali uspeli smo i da se na to adaptiramo posle dvadesetak minuta i da odigramo utakmicu. Mislim da u ovom momentu ne možemo više i bolje od ovog, ali i ovo što smo prikazali je apsolutno zadovoljavajuće – rekao je Milošević.

On je potom govorio o ambijentu na tribinama.

– Drago mi je što je ambijent bio ovakav i što smo pokazali Evropi i svetu da možemo da budemo civilizovani, da organizujemo i da igramo u fenomenalnom ambijentu i da pokažemo zaista da smo veliki klub. Mogu večeras da budem ponosan na svoje momke i sve ove ljude koji su došli – istakao je Milošević.

Milošević je potom govorio o penalu.

– Neću komentarisati sudjenje, to ne radim ni u domaćem prvenstvu, to nije moj posao.

Ole Gunar Solsker istakao je da je Junajted dao svoj maksimum.

– Mislim da smo dali maksimum, da smo uspevali da dodjemo u 16 sa loptom u nogama što nije lako. Mi smo imali mnogo takvih situacija, imali smo i neke izgledne da postignemo gol, nismo uspeli. Ali smo uspeli da se izmerimo na ozbiljnom evropskom nivou i drago mi da posle šest meseci mogu da kažem da smo uspeli da približimo igru Partizana nekim evropskim okvirima. Srećan sam zbog pobede, što smo pobedili u gostima i to je nešto na čemu treba da nastavimo da radimo i da se radujemo sledećim utakmicama. Bitno je da nismo primilo gol. – rekao je trener Junajteda.

Ole je potom pohvalio odbranu.

– Branili smo se dobro, posebno u šesnaestercu. Trebalo da bolje igramo napred, tu su uspeli da nas pritisnu i malo potisnu nazad, ali sam veoma ponosan na momke, uzeli smo nova tri boda i nismo primili gol – ističe Solsker.

Pohvalio je trener junajteda mlade igrače svog tima.

Džimi je bio dobar, Brendon je po meni igrač utakmica, on je mlad momak i nema straha, na kraju nam je doneo i pobedu. U ovakvim situacijama kad povedemo treba da naučimo da damo drugi i treći gol, da imamo udobnu prednost.. Danas smo imali mnogo prilika koje nismo iskorisili. Brendon je bio sjajan tokom cele utakmice, biće fantastičan igrač – ističe trener Junajteda. .

Upitan je i šta misli o Partizanu, odnosno da li je imao njegov tim sreće u drugom poluvremenu.

– Ne znam koliko je pitanje sreće ali morali smo dobro da se branimo, posebno u drugom poluvremenu kada su nas pritisli kada su hrabro napadali i kada su igrali prilično dobro. Atmosfera je bila fantastična. Publika na tribinama je bila neverovatno. Treba da budu ponosni na igrače kako su odigrali, a i tim na navijače – rekao je Solsker

0
0

2 Komentara

  1. Vrhunac licemerja.Sto sad ne komentarises penal kao sto to radis u prvenstvu,pricas o pastorcadima i koje kakve gluposti.Pokusavas da ispadnes gospodin pred Englezima.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa šta ti je čudno on je uvek bio tampon za svako dupe,kao Bugari odakle vetar duva tamo se uvaljuje…..bezkičmenjak

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter