6
Domaći fudbal

INCIDENT U HUMSKOJ: ‘Grobari’ uzeli zastavu Mančesterovih navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.19 u 19:27

Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda upravo igraju svoj drugi meč u istoriji.

Partizan se odlično drži a nedugo pred meč navijači crno-belih osvojili su svoj prvi trofej u večerašnjem duelu.

Iskoristili su navijači partizana nepažnju pristalica Mančestera i prisvojili njihovu navijačku zastavu, što je izazvalo ovacije među ‘Grobarima‘.

0
0

6 Komentara

  1. Videcete sta ce vas docekat 7-og u Mancesteru. Toliko Englezi vole Srbe samo im je trebao ovaj ludacki ispad navijaca FKP-n tako da nebrinete ovi ce vam to vratiti. A da ne pricam sta vas ceks po gradu od njihovih huligana koji ne mogu na tribine ali ce vas cekati na ulici ne brinite grobari. Bice vam jako interesantno gostovanje 7-og novembra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaista ne, razumem, zluradost, pišete incident, na snimku se ništa ne vidi sem sjajne atmosfere, koju je potvrdila i komisije UEFE. Umesto da pišete: Ako već igraš u Evropi i to protiv velikana kakav je Mančester, a ne one buranije koja sebe zovu pevci, onda uradiš ovo:
    – šutevi na gol Partizan 15 Mančester 5,
    – u okvir gola Partizan 5 Mančester 1,
    – primljen gol iz sumnjivog penala,
    – dva penala za Partizan sudija nije primeto, možda mu ispalo sočivo.
    – Mančester se brani, u svom šesnaestercu, nijedan šut na gol Partizana u drugom poluvremenu.
    Vi pišete o nekakvom izmišljenom incidentu.
    Znam da ovaj komentar neće biti objavljen, jer vi jednostavno ne volite istinu, ali mi je gušta da sam ga napisao i da neko od vas mora da ga pročita, da bi ga zabranio !!! S R A M O T A !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bas su hrabri nema sta bas im prilici njih deset hiljada a njih jedva hiljadu hahahaha a ti isti u mancester nece videti ni na karti a kamoli otici tamo sa sve zastavom bas junacki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter