7
Evrokupovi

EMOTIVNI TRENUCI: Delegacija Mančester junajteda na centru stadiona u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.19 u 15:15

Ekspedicija engleskog velikana na čelu sa izvršnim direktorom Edom Vudvordom održala je uoči današnje utakmice malu komemoraciju na centru stadiona Partizana.

Naravno, u pitanju je sećanje na žrtve Mančester junajteda iz avionske nesreće 1958. godine iznad Minhena, a na putu iz Beograda.

Zbog toga su danas delegacije dva kluba izašle na travu stadiona u Humskoj, a čelnici Partizana ostavile su prijatelje iz Engleske same na centru kako bi održali komemoraciju i položili venac.

Emotivan momenat kao uvertira u duel dva kluba koji počinje u 18:55h.

0
0

7 Komentara

  1. Dok nekom redovno dolaze klubovi poput Livepala, PSZ, Napolija, Bajerna, Totenhema, Olimpijakosa,, neko je sretan da im jedan takav klub dodje jednom u 20 g otuda ta slikanja, plakanja, mazenja da bi se i oni jednom nasli u tom drustvu,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto tamo da odrzavaju?ini nisu igrali protiv Franjinog kluba nego protiv ZVEZDE!!!!Zasto im davati toliku paznju i pocast da se osecaju bitnima kad su nebitni u ovoj sferi!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Је л ти криво што си лупио коментар?!?! Осјећаш ли се мало глупо или се осјећаш као и сваког дана, сакупљачу секундарних сировина…?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter