0
Domaći fudbal

‘ČUO SAM SE SA MATIĆEM, IMAJU PROBLEMA’: Mitrović prognozirao rezultat, Grobari su oduševljeni!

Objavljeno: 24.10.19 u 09:55

Aleksandar Mitrović zna šta će raditi večeras od 18:55h.

Partizan i Mančester junajted se večeras sastaju na stadionu u Humskoj u spektaklu koji navijači crno-belih čekaju dugo. Zbog toga će ih oduševiti dodatno i reči najboljeg srpskog napadača i fudbalera Fulama, Aleksandra Mitrovića.

– Partizan može do trijumfa. Biće 2:1 – poručio je Mitrović na stranicama ‘Žurnala’.

– Partizan je kući uvek neugodan. Uz malo sreće, sve je moguće. Pred Grobarima će da bude sasvim drugačija utakmica od očekivane u Mančesteru. Naši klubovi, to mora da se poštuje, uživaju prednost domaćeg terena. Gledao sam i kako su crno-beli odigrali u Kazahstanu, očigledno imaju dobar tim i sa sjajnim trenerom, kakav je Savo Milošević, mogu daleko da doguraju. Često se čujem da Stojketom, Miletom, Markecom i Bambijem, uveravaju me da imaju odličan ambijent u timu. Vidim i da mlađe snage imaju dobar štof.

Naravno, Mitrović će gledati meč svog bivšeg kluba i ‘crvenih đavola’, ali ne sa stadiona, već preko TV prenosa.

– Mančester junajted je najveći engleski klub, ovde ima posebnu dimenziju. Svi pričaju o njemu, u Engleskoj se najviše prati. Uvek ima vrhunske igrače, što je pokazao i u poslednjem meču, protiv Liverpula. Ogroman kvalitet na jednom mestu, nekad nije lako ni uklopiti sve njih u moćnu ekipu. Niko protiv Junajteda ne može da bude favorit, ali daleko od toga da crno-beli nemaju pravo na nadu.

Mančester dolazi bez petorice igrača, a među njima je i Nemanja Matić.

– Čuo sam se nekoliko puta sa Matićem, imaju problema. U Evropi vidim da menadžer Solskjer pruža šansu mlađima, bolje da oni igraju u Beogradu.

Partizan posle dva kola ima četiri boda i na prvom je mestu grupe L zajedno sa današnjim rivalom.Velike hvalospeve je Mitrović izrekao o treneru crno-belih.

Savo Milošević je jedan od igrača na koje se i danas ugledam. Imamo slične karakteristike, čuli smo se i često se viđali. Veliki čovek, uvek mi daje savete i sve mu najbolje želim, kao čoveku i sportisti. Voleo bih da uspe u Partizanu. Fenomenalno radi, biće sve bolje, crno-beli igraju lepršavo, s velikim broje šansi, jednostavno gaje taj stil. Kakav fudbaler, takav i trener. Klub mora da stoji iza takvog čoveka i stručnjaka. Doći će i periodi loše igre, ali Partizanovi ljudi moraju da ga zaštite. Milošević ima pravo na kredit. I to veliki – zaključio je Alekssandar Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter