Aleksandar Stanisavljević se Zmajevima pridružio pred kraj prelaznog roka i pokazao kao veliko pojačanje.

Postigao je sjajan pogodak protiv Vojvodine koji je izabran i za gol kola, a posebno se ističe svojom sposobnošću da proigra saigrače.


Stanisavljević je srećan zbog rezultata koje klub postiže i ističe da klub koji je organizovan kao Voždovac mora da uvek ima najviše ambicije.

– U naletu smo dobrih rezultata, treba nastaviti sa dobrim igrama i preneti tu energiju i na meč u Kruševcu. Podatak da smo jedini tim koji je od početka sezona postigao pogodak na svakom meču govori dosta za sebe i govori o tome kakav fudbal igramo – moderan, napadački i ne prezamo ni od koga. Napredak ima dobru ekipu i sjajnog trenera i mnogo ih poštujemo, ali idemo na pobedu naravno, da potvrdimo sjajnu formu.

Krilni igrač Voždovca ističe da je znao da dolazi u sjajno organizovan klub, ali nije ni slutio da je atmosfera takva kakva jeste i da kao igrač ima sve preduslove da pokaže najbolje na terenu.

– Generalno se u Voždovcu osećam fenomenalno, srećan sam. Voždovac je klub koji pruža sve uslove za igrača, koji može da bude fokusiran na igru i da prikaže ono najbolje na terenu. Nisam očekivao da ću se ovako dobro osećati, uživam svaki dan na treningu i na utakmicama.

Naredni meč koji očekuje Zmajeve igra se u petak od 18 časova na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Protivnik će biti ekipa Napretka koja trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli, dok su Zmajevi trenunto na 7. mestu sa pet bodova više od Mladosti iz Lučana.