2
Evrokupovi

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

ZVEZDINE NOVE KOMBINACIJE: Milojević se odlučio za napadača i ispit karijere za mladog vezistu!

Objavljeno: 22.10.19 u 10:22

Spreman je Španac Kanjas, a poslednju šansu dobiće Van la Para, mada velike šanse da zaigra pre Holanđanina ima Aleksa Vukanović.

Epizoda iz Minhena trebalo bi da bude dobra lekcija za nastup u Londonu, gde je Crvena zvezda u komšiluku pre dve godine uzela bod Arsenalu (0:0), a sličan podvig se ‘sanja’ u sudaru sa Totenhemom.

Domaćin je apsolutni favorit pored serije loših rezultata, ali neće se unapred predati izabranici Vladana Milojevića, koji je odredio tim i ima samo jednu dilemu.

Van la Para ili Aleksa Vukanović? Holanđaninu je ovo mozda poslednja šansa da se pokaže, a Srbin je igrač od poverenja i ima velike šanse da nastupi protiv ‘pevaca’.

Spreman je Hoze Kanjas, a pored Španca sa iskustvom sledi ispit karijere za Miloša Vulića. Gol Olimpijakosu i odličan učinak su doprineli da bude starter.

Odbrana ostaje ista, mada malih problema ima Miloš Degenek, dok je Milojević odlučio da u napadu od starta bude Portugalac Tomane, a šansu sa klupe čekaće Milan Pavkov.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Vulić, Marin, Garsija, Van la Para (Vukanović), Tomane.

0
0

2 Komentara

  1. Zahvaljujući pedantnom stručnjaku i velemajstoru kvalifikacija doktoru Milojeviću, Zvezda je tim koji nema koncepciju, tim koji igra stihijski ali sa naglaskom na strogu defanzivu. Ima se utisak kao da su se igrači okupili neposredno pred utakmicu a da glavnu reč vodi kapiten koji na terenu u tom trenutku povlači poteze! Kako mogu očekivati uspeh Zvezde protiv iole ozbiljnijeg tima?! A, Totenhem je ozbiljan klub!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter