Spreman je Španac Kanjas, a poslednju šansu dobiće Van la Para, mada velike šanse da zaigra pre Holanđanina ima Aleksa Vukanović.

Epizoda iz Minhena trebalo bi da bude dobra lekcija za nastup u Londonu, gde je Crvena zvezda u komšiluku pre dve godine uzela bod Arsenalu (0:0), a sličan podvig se ‘sanja’ u sudaru sa Totenhemom.


Domaćin je apsolutni favorit pored serije loših rezultata, ali neće se unapred predati izabranici Vladana Milojevića, koji je odredio tim i ima samo jednu dilemu.

Van la Para ili Aleksa Vukanović? Holanđaninu je ovo mozda poslednja šansa da se pokaže, a Srbin je igrač od poverenja i ima velike šanse da nastupi protiv ‘pevaca’.

Spreman je Hoze Kanjas, a pored Španca sa iskustvom sledi ispit karijere za Miloša Vulića. Gol Olimpijakosu i odličan učinak su doprineli da bude starter.

Odbrana ostaje ista, mada malih problema ima Miloš Degenek, dok je Milojević odlučio da u napadu od starta bude Portugalac Tomane, a šansu sa klupe čekaće Milan Pavkov.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Vulić, Marin, Garsija, Van la Para (Vukanović), Tomane.