4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

OČAJNA UVERTIRA: Klinci Totenhema demolirali Zvezdu 9:2, mladi golman Katić ih častio!

Objavljeno: 22.10.19 u 17:55

Omladinci Crvene zvezde se obrukali u Londonu gde su poraženi od Totenhema 9:2 u 3. kolu ‘B’ grupe Lige šampiona, nikako dobra uvertira za večerašnji spektakl.

Četa Slavoljuba Đorđevića u prestonicu Engleske otišla sa četiri osvojena boda i nadom da će ostati u igri za nokaut fazu, ali… Totenhem je demolirao Crvenu zvezdu 9:2. Možda trijumf ‘pevaca’ ne bi bio toliko ubedljiv da mladi golman Katić nije ‘poklonio’ dva gola pevcima.

Prvi već u 3. minutu utakice kada je Katić loše ispucao loptu, ona je došla do Beneta na ivici šesnaesterca, a ovom nije bilo teško da pogodi praznu mrežu. Totenhem je do drugog gola stigao u 30. minutu, bila je to sjajna akcija Beneta i Perota, a Irac je pogodio za 2:0. Samo dva minuta kasnije nova kardinalna greška Mitrovića i golmana Katića, a Perot je pogodio 3:0. Crvena zvezda je do kraja prvog dela postigla gol, a to je na sjajan način udarcem sa 16 metara učinio Burmaz.

Samo što je počelo drugo poluvreme Crvena zvezad je primila četvrti gol. Strelac je bio Robson. Već u sledećem napadu crveno-beli su smanjili na 4:2, bio je to autogol Engleza posle centaršuta Pantovića. Pobednik je rešen u 74. minutu kada je Perot sa penala pogodio za 5:2.

A, onda kanonada Totenhema za deset minuta. Etete je u 82. minutu povisio na 6:2, a asistent je bio sin trenera prvog tima ‘pevaca’ Maurisija Poketina – Maurcio. Perot je u 86. minutu povisio na 7:2. Crvenu zvezdu su nokautirali Vajt iz slobodnog udarca u 91. minutu i Magoma u 83. minutu.

U drugom meču ‘B’ grupe Lige šampiona za omladnice Bajern je u Atini sa 4:0 pobedio Olimpijakos.

0
0

4 Komentara

  1. SRAMOTA !!!ako smo toliko loši što uopšte trošimo pare na njih.ALI NISU TOLIKO LOŠI !!!a vi sad nađite uzdrok debaklu.samo ne serite sa klišeima tipa “DOGODI SE“.ne događa se bez razloga

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovakvu sramotu nismo jos doziveli! Bojim se i za seniore, nisu nista bolji! Pa ne mozes bolje proci ako kod kuce igras kao primadona zasticena od sudija i kao „nacionalni simbol“ (al’ u q.) Sramota, hbt, pa ko ih pusta da idu vanka da igraju?! Sto nisu pustili Teleoptik da osvoji tu malu ligicu!?!
    Vucicu reaguj, za sta pare dajes, majstore? Jel, za ovo brukanje Knezevine?!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa kad ga toliko hvale i guraju mora da ocekuju negativne komentare kada ne da napravi 1 go njegov vec 2 cista njegova gola .. nista protiv decka ali tako ti je to treneri te hvale a ti onda moras to da opravdas najbitnije je izaci iz greske sto on nije uspeo na zalost

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter