2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

MIRNO NA TVITERU: ‘Delije’ muči samo jedno pitanje (TVITOVI)

Objavljeno: 22.10.19 u 21:48

Crvena zvezda na poluvremenu 3. kola ‘B’ grupe Lige šampiona gubi od Totenhema sa 3:0, loših početnih 16 minuta igre.

Lako, da ne kažemo prelako je Totenhem stigao do ubedljive prednosti protiv Crvene zvezde u prvih 45 minuta. Ipak, glavni utisak ostavlja to da je četa Vladana Milojevića bila ravnopravan protivnik sa Hotspurom od drugog primljenog gola.

Upravo je to komentar i navijača na Tviteru. Nije im jasno zbog čega je njihovom timu bilo potrebno da prvo Kejn i Son daju gol da bi se oslobodili. Deo njih se nervira što bar jedna lopta nije završila iza leđa Gazanige. Evo rekacije zvezdaša na Tviteru:

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda bar igra protiv najboljih timova sveta prosle godine smo dobili prvaka Evrope ove godine dace Bog i viceprvaka u Beogradu.Dobro je da ne igramo sa Astanom jer bi nam doslo 350 gledalaca sa redarima i novinarima.Zvezda svake godine je sve stabilnija imora da vrsi sve bolju selekciju brzih igraca jer ce igrati Ligu sampiona narednih devetnaest godina,potrebno je samo iz FSS ocistiti one marionete koje slusaju Karadzica jer i vrapci znaju da oko sudija sve konce on i dalje vuce.Zvezdi namesta sudije da joj sviraju penale gde joj ne trebaju da bi se napadala u javnosti a u derbiju je drasticno stete kradu joj pobedu i to je to.A sto se sinocnih pet komada tice pa sta Pevci proslo kolo sedam komada da smo mi toliko primili sva stampa pod Vucelicevom palicom bi mesec dana pisala i stavljala nas na stub srama.Samo polako sve se vraca od Boga niko nije oteo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter